Tosun: Karaova hakettiği değeri görecek

Yarımada Gazetesi 26/02/2019 - 07:48:43 Bu haber 1577 kere okundu
Tosun: Karaova hakettiği değeri görecek

Ekmeğini yediğim.” dediği, doğup büyüdüğü yerleri ziyaret eden İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Karaova Mahallesi ve çevre mahallelerinde sevgi gösterileriyle karşılandı. Büyüklerinin ellerini öpüp, köylülerle kısa sohbetler gerçekleştiren Başkan Mehmet Tosun, talep ve şikâyetleri dikkatle dinledi, “Gereği neyse ivedilikle yapacağız.” dedi
 
İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, doğup büyüdüğü Karaova Mahallesi Pazar yerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek başladığı programına, Sazköy Kurudere Sokak, Sazköy Mahallesi ve Pınarlıbelen Mahallesinde katıldığı kahve toplantıları ile devam etti. 
 
Genç, yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Mehmet Tosun, Pazar alışverişine gelen vatandaşlarla da sohbet ederek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kendisine destek vermelerini istedi.
 
Sazköy Mahalle Muhtarı Erdal Yabacı tarafından evinde düzenlenen yemeğe katılan İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun burada traktörü görünce köy hayatına hasret olduğunu belirterek, traktörle kısa bir gezinti yaptı. Tosun ve beraberindekiler, daha sonra ise Kurudere Sokak’ta düzenlenen toplantıya katıldı. 
 
Kurudere Bölgesinin güzel insanları ile birlikte olduklarını belirten İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun; “Böylesi bir bereketli günde siz değerli hemşehrilerimle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu topraklarda büyüyüp doğduktan sonra üniversite hayatımız ve ardından ise 10 yıl boyunca Konacık Belediye Başkanlığı görevini yaptım 2004 – 2014 yılları arasında. Bugün ise İYİ Parti’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. İlk seçim ofisimizi kendi memleketimizde açtık. 2014 yılında yarım kalan bir belediye başkan adaylığı mücadelemizi bugün Karaova’dan başlatmış olduk. Özellikle siz değeli hemşehrilerimden desteğinizi rica ediyorum, ben sizin evladınızım. Ben bu toprakların çocuğuyum ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan belediye seçimleri Bodrum açısından çok önemli. 5 yılı geride bıraktık ve sorunlarımız çözülmediği gibi artarak devam etmekte. Hele ki Büyükşehir uygulamasına geçtik sonra başta muhtarlarımız olmak üzere siz değerli halkımız da iki belediye arasında kalmış durumdasınız. Su ile bir probleminiz oluyor büyükşehir belediyesi bakıyor, altyapı sorunlar var büyükşehir belediyesi bakıyor, ulaşımla keza öyle. Eğer göreve gelirsek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim olursa olsun birlikte çalışacağız, el ele vereceğiz, kendimizi milletten ve devlet kurumlarından üstün görmeyeceğiz, Bodrumumuzun, Karaovamızın sorunları çözeceğiz” dedi. 
 
Başkan Adayı Mehmet Tosun ve ekibinin sonraki durağı ise Sazköy Mahallesi ve Pınarlıbelen Mahallesi oldu. Yağmurlu bir havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tosun buralarda yaptığı konuşmasında; “31 Marttan sonra Karaova layık olduğu değere kavuşacak. Karaova Mahallemizde ve çevre mahallelerimizde yaşanan sıkıntılar ile eksiklikler hakkında bilgiye sahibiz. Ekimizle birlikte gece gündüz koşturarak, çalışarak hizmet üreteceğiz” dedi.   
 

Yorum