TFF başkanından Bodrumspor’a ziyaret

Yarımada Gazetesi 03/01/2021 - 11:53:37 Bu haber 2790 kere okundu
TFF başkanından  Bodrumspor’a ziyaret

Bodrumspor tesislerine bir ziyaret gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2. Ligde mücadele eden yeşil beyazlıların hedefinin 1. Lig olması gerektiğini söyledi.
 
Bodrum’da bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, Bodrumspor A.Ş. hisselerinin büyük bölümünü alan işadamı Fikret Öztürk ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile yeşil beyazlı kulübün Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki tesislerini ziyaret etti. Özdemir, Öztürk ve Aras’ı, kulüp başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, takım antrenörü Tahsin Tam ve teknik heyet karşıladı.
 
Öncesinde Bodrumsporlu futbolculara yönelik bir konuşma yapıp yeni yıllarını kutlayan Nihat Özdemir, şöyle dedi:
 
“2021 yılının ilk günü kısmet oldu, sizlerle beraberiz. İyi bir çıkış yakalandınız. Sizleri tebrik ediyorum. Tesislerinizi gezdim. Sağ olsun sayın Fikret Öztürk gerçekten çok önemli yatırımla yapmış. Bu takım ümit ediyorum ki hem altyapı yönünden hem de bundan sonraki dönemde de sportif başarılar elde ederek daha yükseklere çıkması lazım. 2. Lig gerçekten zor bir lig ama sizler için hedef 1. Lige çıkmak olmalıdır. 
Devam edin Allah yardımcınız olsun. Türk futboluna, Türk sporuna önemli katkılarınız olsun. Duydum ki çok genç oyuncularınız var. Onlardan inşallah milli takıma, U19’a ümit milli takımımıza iyi oyuncular bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten hem özel sektörün hem de belediyemizin burada işbirliği yapması bizler için bir gurur vesilesi. Hayırlı uğurlu olsun.”
Türkiye’de 16 Mayıs itibariyle ligleri tamamlamak istediklerini söyleyen Özdemir, “Öncelikle şu anda tam seyirci ile oynanmasını düşünemiyoruz. Yüzde20 kapasiteli mi oynarız, 30’la mı oynarız onu sağlık bakanı ile yapılacak görüşmeler neticesinde elde edeceğiz. Tabi bu yaşadığımız olaylar olağanüstü olaylar. Bin yılda bile karşılaşamayacağımız bir pandemi olayı ile karşı karşıyayız. Onun için hiçbir kulüp ‘İlk maç seyircisi oynandı,ikinci maç seyircisiz oynansın’ diye bir düşüncesi olamaz. Eminim ki misafir gelen takım, yani deplasmana gelen takım seyircili maç oynanması tarafında düşünceleri var. Çünkü futbol ancak seyirci ile güzel oynanabiliyor” diye konuştu.
 
Ziyaretinden dolayı Nihat Özdemir’e teşekkür eden Başkan Aras, şöyle dedi:
 
“Biz de yerel yönetim olarak desteklemeye çalışıyoruz. Sağ olsun Fikret beyin de destekleri bizim için çok büyük. Bodrumspor bizim gururumuz. 1931’de kurulan, neredeyse 100 yıllık bir kulüp. O yüzden bizde çok önemli bir yeri kulübümüzün. Bodrum kamuoyunda da Bodrumspor’un yeri çok hassastır. O yüzden herkes inanın çok mutlu. Biz de elimizden gelen her türlü yardımı arkadaşlarımıza yapmaya çalışacağız, yapıyoruz. Ama sizlerin de desteğiyle Bodrumsporumuz bence çok daha güzel günler görecek.”
 
İşadamı Fikret Öztürk ise kulübü devraldıkların günden itibaren eski yöneticilerin aynı şekilde devam ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:
 
“Bizim amacımız Bodrumspor’u alıp bir taraflara götürmek değil. Bodrum, sevdiğimiz bir yer. Ülkemizin en güzel güzide bir  ilçesi. Burada yaşamak her insanın isteği. Sağ olsun belediye başkanımız da gerçekten  yakın temaslarımız var. Ne dersek bizi kırmıyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Her şeyden önce gençlerimize inanıyorum, güveniyorum. Bunu da son maçlarda gösterdiler. İnşallah onları daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Biz onlara elimizden geleni yapıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. Onları tebrik ediyorum.”
 
Antrenman yapan futbolculara başarılar dileyen Özdemir’e Bodrumspor forması hediye edildi. 

Yorum