TED’DE “YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ

Yarımada Gazetesi 29/05/2018 - 08:32:14 Bu haber 2789 kere okundu
TED’DE “YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ

TED Bodrum Koleji tarafından bu yıl ikinci düzenlenen TED Meşale Festivali, TED Mezunları Kuru Fasulye Günü ve sevilen grup Yüyüzeyken Konuşuruz konseriyle 26 Mayıs Cumartesi günü TED Bodrum Koleji kampüsünde gerçekleştirildi.

 

Tüm aşamaları TED Bodrum Koleji Öğrenci Meclisi TEDSES tarafından organize edilen ve TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliğince desteklenen TED Meşale festivali, TED mezunları için gerçekleştirilen Kuru Fasulye Günü ile başladı. Farklı dönemlerde öğrenci olmalarına rağmen aynı köklü geçmişe sahip olmanın ve bir araya gelmenin gururunu yaşayan mezunlar TED Bodrum Kolejinde okuyan burslu öğrencilerle sohbet ederek keyifli dakikalar paylaştı.

 

Ardından gençler tarafından ilgiyle dinlenen lirik müzik grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz sahne alarak TED’li öğrencileri ve Bodrumun dört bir yanından festival için gelen gençleri coşturdu. Yağmurlu hava nedeniyle konserin kapalı alana alınması bile gençlerin coşkusunun önüne geçemedi. Gecenin tadını çıkaran, yerlerinde duramayan gençler Yüzyüzeyken Konuşuruz şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, bol bol dans edip selfie çekmeyi de ihmal etmedi. 

 

Yorum