TED Bodrum Koleji Bodrum Basını ile Buluştu

Yarımada Gazetesi 12/01/2022 - 08:23:10 Bu haber 267 kere okundu
TED Bodrum Koleji Bodrum Basını ile Buluştu

TED Bodrum Koleji’nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen TED Bodrum Koleji yöneticileri ve eğitmenleri, Bodrumlu gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Toplantıda konuşan okulun yönetim kurulu başkanı Erdem Erken, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel, çok keyifli. Biz birçoğunuzla 10 yılı aşkın süredir tanışıyoruz. Aramızda bir dostluk, arkadaşlık bağı gelişti. Bu hava şartlarına rağmen burada bulunmanız bizim için çok değerli. Bugün gazetecilerin kendi haklarını kendileri arayıp edindikleri bir gün. O yüzden çok önemli. Gazetecilik biliyorsunuz Yasama, Yürütme ve Yargı’dan sonra 4’üncü güç. Haber alma hakkımız, kamu hizmeti veren kişilersiniz. O yüzden hepinize ayrı ayrı saygı duyduğumuzu ifade etmek isterim. İyi günde kötü günde hep beraberiz, hep destekçimizsiniz. O yüzden de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurumsal İletişim Uzmanı Meltem Yavuz Yüksel ise toplantıda ikram edilen zeytinyağı, mandalina reçeli ile kolonyanın okul öğrencilerinin emekleri ile yapıldığını ifade ederek şöyle dedi:

“Çocuklarımızı Bodrum’un değerlerine sahip çıkmak üzere yetiştiriyoruz. Bugün sizi karşılarken öğrencilerimizin ürünleri ile ağırlamak istedik. Zeytinyağı, kolonyalar ve reçellerimiz öğrencilerimizin eğitim serüveni içerisinde yer alan, onların üretimi olarak masada bulunuyorlar. Tekrar nice 10’uncu yılımızda bir arada olmayı diliyoruz.”

 

Yorum