SİRTAKİLİ BODRUM GECELERİ KEFİ’DE

Yarımada Gazetesi 26/07/2018 - 08:55:58 Bu haber 1128 kere okundu
SİRTAKİLİ BODRUM GECELERİ KEFİ’DE

 

Bodrum’da yaz boyunca Çiğdem & Buzuki Hakan Orkestrası ile haftanın üç günü Greek Müzik ve Türkçe Nostaljiler ile keyif dolu, capcanlı yaz geceleri devam ediyor. Kefi ayrıca 19 Ağustos Pazar günü akşamı fix menü eşliğinde Greek Müziğin duayen ismi Fedon konserine hazırlanıyor. 

 

Bodrum’un Ortakent Yahşi sahilinde yer alan Kefi Beach & Suites,  gündüzleri deniz, güneş, kum üçlüsüyle tatilcileri buluştururken, akşamları ise her gün Murat Güngör’den Türkçe Yabancı DJ performanslar sunuyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesileri de, Çiğdem ve Buzuki Hakan Orkestrası ile Greek Müziğin tınılarını karşı kıyıdan Bodrum’a taşıyor.

 

Kefi konukları, Greek gecelerinde Bodrum’da Sirtaki yapmanın keyfini doyasıya yaşıyor. Nostaljik Türkçe şarkılar ile Greek – Türkçe olarak yorumlanabilen şarkılar ise ortama ayrı bir keyif katıyor. Kefi sahne programları akşam saat 21.30’da başlayıp gece yarısına kadar devam ediyor.

 

Yazın sürprizi Fedon!

Bu yıl 19 Ağustos Pazar günü akşamı yapılacak olan ve her sene Kefi’de gelenek halini alan Fedon sahne programı için rezervasyonlar ise şimdiden başladı.


Yorum