Şampiyon, Menteşe Belediyespor

Yarımada Gazetesi 06/03/2017 - 12:47:38 Bu haber 581 kere okundu
Şampiyon, Menteşe Belediyespor

Menteşe Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı, Aydın Kuşadası’nda yapılan 2016-2017 Büyük Erkekler Bölgesel Lig Play off yükselme maçları sonunda şampiyon olarak 2. Lige yükseldi.

 

Muğla ve Denizli’den 4 takımı şampiyonluk için mücadele ettiği müsabakalar 3 gün sürdü. Çekişme içerisinde geçen karşılaşmalarda Denizli Acıpayam Voleybol Takımını 3-0, Köyceğiz Gölspor Voleybol Takımını 3-0 ve son olarak finalde Denizli Cavidispor Voleybol Takımını da 3-0 yenen Menteşe Belediyespor Erkek Voleybol takımı, müsabakaları namağlup tamamlayarak yükselme maçları sonunda şampiyon oldu.

 

Final maçı sonrası sporcuları arayarak tebrik eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Sporcularımızı ve teknik kadromuzu tebrik diyorum. Voleybol takımımız Aydın’da yapılan müsabakalarında çok önemli bir başarıya imza atarak, Menteşe’nin ismini sporda da gururla duyurdular. Şampiyon bir takımımız var. Bu takımımız artık 2. Lig’de mücadele edecek. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz daha üst liglere çıkmak ve başarılara yenilerini eklemek. “ dedi.

Yorum