Rock Festivali'ne yıldız yağacak

Yarımada Gazetesi 03/06/2017 - 09:42:12 Bu haber 1579 kere okundu
Rock Festivali'ne yıldız yağacak

Bodrum rock müziğe doyacak

 

Bodrum, Haziran ayının son haftasında 1. Gençlik ve Rock Festivali'ne Bitez’de ev sahipliği yapacak. Ege’nin en büyük çadır ve müzik festivali olma iddiası ile yola çıkan Rock Festivali çin Bodrum’a gelecek sanatçı ve gruplar belli oldu. Bodrum, 25, 26  ve 27 Haziran tarihlerinde Türkiye’nin rock starlarını ağırlayacak.

Bodrum Gençlik ve Rock Festivali, 25,26 ve 27 Haziran 2017 tarihlerinde Bitez Yalı mevkiinde gerçekleştirilecek. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce rock müzik tutkununun katılacağı festivale katılacak sanatçılar belli oldu.

Rock Festivali’nin açıklanan kadrosunda; 25 Haziran Pazar günü Funda Arar, Feridun Düzağaç, Koliva, Murat Kekili, Kolpa, Pinhani, 26 Haziran Pazartesi günü Marsis, Manga, Seksendört, Fatma Turgut, Gece Yolcuları, Fuat Saka, 27 Haziran 2017 Salı günü ise Kıraç, Emre Aydın, Tarık Mengüç, Hayko Cepkin, Zakkum, Niyazi Koyuncu, Mabel Matiz sahneye çıkacak.

 

Bodrum’da bu yıl ilk kez düzenlenecek Rock Festivali’ne, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç ve rock müzik tutkununun katılması bekleniyor.

Haber Merkezi 

Yorum