Ramada Resort Bodrum 2017 en iyi ödülünü kazandı

Yarımada Gazetesi 24/05/2018 - 08:09:14 Bu haber 1153 kere okundu
Ramada Resort Bodrum 2017 en iyi ödülünü kazandı

Ramada Resort Bodrum, dün 2017 Wyndham Hotel Group tarafından, En İyi Ramada Otelleri arasında ödül kazandığını duyurdu.
 
Wyndham Otel Grubu’na ait 9.100 otel arasından seçilen Ramada Resort Bodrum, Kos ve Ege denizi manzarası ile yeşil ve mavinin buluştuğu yegane noktası, Bitez vadisinde yer alan beş yıldızlı otel, insana huzur veren ortamının yanısıra ;
 
The Club Restaurant’da Bodrum’un en güzel sushi’sini de sunuyor. Kendine has zengin mutfağı, spor salonları, kapalı ve açık havuzu, özel havuzlu villaları ile konuklarına özel bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk yeşil yıldızlı otelleri arasında olan Ramada Resort Bodrum yıl boyu açık kalarak kış turizminde Bodrum’da en önemli tesislerinden biridir. 
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan otel müdürü Tayfun Subay ‘’ Açıldığımız günden beri hep misafirlerimizi mutlu etmek üzerine odaklandık. Misafirlerimizin rahat edeceği bir ortam, iyi hizmet, güzel sunumlar bizim için çok önemli oldu. Önceki yıllarda da aldığımız Wyndham otel grupları içerisinde 2012 en iyi açılış oteli; 2013 yılında Tripadvisor Mükemmeliyet Ödülü, 2013 Venere.com’da En Çok Oy Alan Otel, Trivago 2014 Türkiye’nin En İyi Ramada Oteli seçilen Ramada Resort Bodrum, 2014 & 2015 Traveller’s Choice Türkiye’nin En İyi Otelleri ve Türkiye’nin En Lüks Otelleri kategorisinde Bodrum 1.si seçilmişti ve doğru yolda yürüdüğümüzü biliyorduk. Aldığımız bu ödülle de bunu daha iyi gördük. Bu memnuniyeti arttırmak için daha da çok çalışıyoruz. ’’ dedi.
 
“ Ödül almaya hak kazanabilmek için, otellerin güçlü kalite puanları, olağanüstü misafir yorumları ve Wyndham Rewards sadakat programı ve üyeleri için sarsılmaz bir bağlılık göstermesi gerekmektedir. “
 
Ramada hakkında
 
Wyndham Hotel Group'un bir parçası olan Ramada®, 60'tan fazla ülkeyi kapsayan 850 orta ölçekli ve orta-üst düzey tam hizmet sunan global bir zincirdir ve dünyanın en tanınmış otel markalarından biridir. Çoğu otel bünyesinde bir restoran, salon veya ücretsiz kahvaltı, toplantı salonları, iş hizmetleri, fitness tesisleri ve Wi-Fi bulunmaktadır. Dünyanın en çok havalimanı lokasyonuyla, dünya seyahatlerinde tercih edilen bir seçenek. 
 
Özellikler ayrıca gezginlere, www.wyndhamrewards.com adresinden ücretsiz olarak katılabilen markanın konuk sadakat programı olan Wyndham Rewards® aracılığıyla puan kazanma ve puanlama fırsatı sunuyor. Her Ramada oteli, bir iştirak tarafından yönetilen ABD dışındaki bazı Ramada otelleri haricinde bağımsız olarak sahip olunan ve işletilen bir oteldir. 
Ramada Worldwide Inc., Wyndham Hotel Group, LLC ve ana şirket Wyndham Worldwide Corporation'ın (NYSE: WYN) bir yan kuruluşudur. Rezervasyon ve bilgi www.ramada.com adresini ziyaret ederek mevcuttur.
 
Wyndham Hotel Group, dünyanın en büyük otel şirketi olup, otel sayısı 9,100 olan ve 80 ülkede 808.200'den fazla odayı kapsamaktadır.
 

Yorum