Pusula, dijital müzik platformlarında

Yarımada Gazetesi 23/08/2017 - 08:37:52 Bu haber 3774 kere okundu
Pusula, dijital müzik platformlarında

Milas’ın rock grubu Pusula, Temmuz ayında dinleyicilerinin beğenisine sunduğu 4 şarkılık “Gel” albümüyle iTunes ve Spotify’a girdi. 2008 yılında kurulan Pusula grubu, 5 kişilik ekibiyle rock müziğinin Milas’taki temsilcisi haline geldi. 25 Temmuz’da Bodrum’da düzenlenen Rock Festivali’nde sahne alan Pusula, hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda Milas Sanatçılar Derneği üyesi olan grupta solist Mehmet Ali Akın, davulda Özgür Şirin, gitarda Selim Korkmaz, bas gitarda Mustafa Ülke, vokal- gitarda Yunus Emre Tokmak görev alıyor. Pusula grubu, Bodrum’da bulunan bir barda her hafta sahneye çıkıyor.

Sözlerinin Yunus Emre Tokmak’a ait olduğu “Gel” albümüyle yayınlanan şarkıların klip hazırlıkları sürüyor. Klip, hazırlıkların tamamlanmasının ardından video barındırma sitesi olan Youtube’da yayınlanacak. Albüm için 2 yıldır hazırlandıklarını belirten Pusula grubu solisti Mehmet Ali Akın ve vokal gitaristi Yunus Emre Tokmak, “Milas’ın evlatları olarak her platformda desteklerinizi bekliyoruz. Şarkılarımızı dinleyerek, paylaşarak, indirerek veya sosyal medyada takip ederek bizleri destekleyebilirsiniz. Bu topraklardan çıkan müziğin değerini bilelim.” diyerek kaliteli müziğin sadece manevi destekle yapılabileceğini ifade etti.
Milas Belediyesi ile işbirliğinin devam ettiğinden bahseden Pusula grubu, önümüzdeki günlerde yapılacak konserler için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.


Öte yandan Pusula grubunun, ikinci albüm için çalışmalara başladığı öğrenildi.

 

Yorum