Polis Amca Kütüphanesine MİNİKLERDEN DESTEK

Yarımada Gazetesi 23/10/2017 - 08:59:19 Bu haber 506 kere okundu
Polis Amca Kütüphanesine  MİNİKLERDEN DESTEK

AKYAKA Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulu 'nun yürekleri büyük öğrencilerinden Dumlupınar İlkokulu 'nda  teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destek  geldi.
 
 Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesindePolis Amca isimli çocuk kütüphanesinin  teşhir edilmesine başlanılmıştı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa  Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan çocuk kütüphanesi ile Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amaçlanıyor. Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destekler  her geçen gün artarak devam ederken, kütüphanenin teşhir işleminin  önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Kütüphaneye son olarak Muğla 'nın seçkin okulları arasında gösterilen Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulu 'ndan destek geldi. Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulu 'nun yürekleri büyük öğrencileri Okul Müdürleri Mustafa GÜNEŞ, okul idarecileri ve öğretmenleri ile beraber temin ettikleri hikaye ve roman kitaplarını teşhir edilmekte olunan  Polis Amca isimli kütüphaneye hediye ettiler.
 
Akyaka Cahit Belkız Güneyman Dumlupınar İlkokulu 'nun yürekleri büyük öğrencilerinin Dumlupınar İlkokulu 'nda teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphaneye kitap hediye etmeleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.     
 

Yorum