Parke taşı, bordür, yağmur suyu oluğu ve görme engelli taşı alınacak

Yarımada Gazetesi 21/01/2022 - 08:44:24 Bu haber 338 kere okundu
Parke taşı, bordür, yağmur suyu oluğu ve görme engelli taşı alınacak

FETHİYE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol çalışmalarında kullanılmak üzere; parke taşı, bordür, yağmur suyu oluğu ve görme engelli taşı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilana göre; Yol çalışmalarında kullanılmak üzere; parke taşı, bordür, yağmur suyu oluğu ve görme engelli taşı Sözleşmenin imzalanmasına müteakip, Fen İşleri Müdürlüğü Çatalarık Şantiyesine idarenin isteğine göre mal teslimine başlanacak olup, 9 ay (en geç malzeme teslimatı 15.12.2022 tarihinde bitirilecek) içinde idarenin talebi doğrultusunda partiler halinde teslimat tamamlanacaktır. Malzemeler işin süresi boyunca her ay en az malzeme miktarı / işin süresi(süre ay olarak dikkate alınacak) oranında malzeme idareye teslim edilecektir. Artık gün kalırsa, artık gün 15(onbeş)gün ve üzeri için 1(bir) ay olarak, artık gün 15(onbeş)günden az ise bir önceki ay ile beraber değerlendirilecektir. İdarenin izni olmadan bu oranın altındaki mal teslimlerinde eksik teslim edilen iş kalemindeki malzemenin 1(bir)m² için 10,00-TRY/m² ceza uygulanacaktır. İhaleye son teklif verme tarihi 14.02.2022 olarak duyuruldu.

Detaylı bilgi için; https://www.ilan.gov.tr/ilan/919291/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/parke-tasi-bordur-yagmur-suyu-olugu-ve-gorme-engelli-tasi-alinacaktir tıklayınız....

 

Yorum