Özge Özberk, TED Bodrum Kolejinin instagram canlı yayın konuğu olacak

Yarımada Gazetesi 01/06/2020 - 09:48:05 Bu haber 2248 kere okundu
Özge Özberk, TED Bodrum Kolejinin instagram canlı yayın konuğu olacak

 

Başarılı sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Özge Özberk, TED Bodrum Kolejinin instagram canlı yayın konuğu olacak. 

"Babam ve Oğlum", "G.O.R.A", “A.R.O.G” "Çemberimde Gül Oya", “Kalbimdeki Deniz", “Bir Demet Tiyatro" gibi birçok film, dizi ve tiyatro oyunundan tanıdığımız başarılı oyuncu Özge Özberk, 2 Haziran Salı günü saat 21.00’de TED Bodrum Kolejinin kurumsal instagram hesabından (@tedbodrumkoleji) canlı olarak gerçekleştirilecek yayına konuk olacak.

Özge Özberk, sanattan koronavirüs günlerine, bilinmeyen yönlerinden yeni projelerine kadar birçok konuyu izleyicilerle paylaşacak. Canlı yayını takip edenler de sorularını ünlü oyuncuya iletebilme şansını yakalayacak.

 

ÖZGE ÖZBERK Kimdir?

Oyuncu Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bizim Ev, Sır Dosyası ve Bizimkiler gibi televizyon yapımlarında oyunculuk yaptı, Yıldız Tepe adlı filmde başrol oynadı. Genç yaşında girdiği Beşiktaş Kültür Merkezi ekibi ile Otogargara müzikali ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? gibi birçok oyunda rol aldı. Daha sonra asıl yıldızının parladığı Cem Yılmaz'ın G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinde "Ceku", Babam ve Oğlum filminde "Birgül", Çağan Irmak'ın Çemberimde Gül Oya dizisinde "Genç Yurdanur", Kırık Kanatlar adlı dizide "Nazlı", yönetmenliğini Biket İlhan ve senaristliğini Metin Belgin'in yaptığı Nâzım Hikmet'in hayatını anlatan Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet’in sevgilisi "Münevver" rollerini canlandırdı. Geniş Zamanlar dizisinde "Zehra" karakteriyle ekrana çıktı. Dizinin bitmesinin ardından Halide Edip Adıvar'ın aynı adlı romanı Sinekli Bakkal dizisinde "Rabia" karakterini canlandırdı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve Irmak Çığ'ın yönetmeni olduğu Yol Arkadaşım adlı dizide "Ayla" karakterini canlandırdı. 2011 yılında Canım Babam adlı dizide Cansu karakterine can verdi. Aynı yıl Ekim ayında Show Tv'de başlayan Pis Yedili dizisinde başrol oynadı. Kardeşi Özgür Özberk ile Özgür Yapımlar adında bir yapım şirketi kurdu. Yapımcılığını kendisinin üstlendiği ve Özgür Özberk'in yönettiği N'apcaz Şimdi adlı filmde rol aldı. TRT 1'de yayınlanan, başrollerini Fikret Kuşkan ve Onur Saylak ile paylaştığı Hayat Ağacı adlı diziden sonra Evlenmeden Olmaz adlı sinema filminde oynadı. 2016 yılında başlayan Fox Türkiye'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı.

 

 

Yorum