OYFEST renkli görüntülere sahne oldu

Yarımada Gazetesi 05/06/2018 - 08:12:46 Bu haber 392 kere okundu
OYFEST renkli görüntülere sahne oldu

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Ortakent-Yahşi Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen OYFEST, renkli görüntülere sahne oldu.
 
Açılış ve kortej yürüyüşü ile start alan festivalde akşamları Bodrum Belediyesi Müsgebi Cafe’de Ersin Show ve çeşitli gösteriler gerçekleşti. Festivalin ikinci günü, ünlü müzik gruplarından Seksendört konseri, Bodrumlulara coşku dolu anlar yaşattı. Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı Maya Azucena da konserin sürpriz ismi oldu. Festival kapsamında Ortakent Yahşi sahil yolunda 200’e yakın yemek, tasarım, takı, yöresel ürünler, antikalar ve sanat ürünlerinin yer aldığı alışveriş stantları gece yarısına kadar açık kalarak festival ziyaretçilerinin ilgisine sunuldu.
 
Lena Erdil Windsurf Clup’ta düzenlenen OYFEST 2018 Optimist Laser Kupası ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Yiğit, tüm yarışan genç sporculara başarılar dileyerek organizasyonu düzenleyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol ve OYFEST organizasyon heyeti, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Törene ayrıca Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yelken Muğla İl Temsilcisi Osman Gökmen, Bodrum İlçe Spor Müdürü Fatih Uzunlulu, OYDER Başkanı Ahmet Aras, dünya şampiyonu sörfçümüz Lena Erdil ve sporcular ile aileleri katıldı.
 
1-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen festivalde, Türkiye Yelken Federasyonunun himayesinde Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan OYFEST 2018 Optimist Laser Kupasının yansıra masa tenisi turnuvası, profesyonel tavla turnuvası, briç turnuvası, yetişkin ve çocuklar için resim çalışması, Lena Erdil ile windsurf workshop, ücretsiz spor faaliyetleri, ödüllü denge yarışmaları ve benzer etkinlikler düzenlendi.
 
Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Ticaret Odası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle gerçekleşen OYFEST 2018 kapsamında festivalin ilk kolu olarak 21-25 Mayıs tarihleri arasında ise OYFEST Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis şampiyonası düzenlenmişti.

Yorum