Osman Gürün Bodrum’daydı

Yarımada Gazetesi 10/02/2017 - 16:00:36 Bu haber 664 kere okundu
Osman Gürün Bodrum’daydı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, toplantı için Bodrum’a geldi. CHP Bodrum ilçe binasında gerçekleşen toplantıya; çok sayıda parti üyesi, CHP İl Başkanı Mürsel Alban ve Gençlik Kolları İl Başkanı Tufan Erkan Yakar hazır bulundu.
'Bir 'hayır'ın çok önemi var'
İlçe binasında saat 14.00'da parti ve yöneticilere konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen: "Sandığa gitmeyen arkadaşları, sandığa götürmek birinci görevimiz, ikinci göremiz de, diğer partilerdeki seçmenleri de, 'hayır'a ikna etmemiz gerekiyor," dedi.
Belediye çalışmaları üzerinde duran CHP Muğla Belediyesi İl Başkanı Osman Gürün ise, Ulaşımda Dönüşüm Projesi (UDP) hakkında açıklamalarda bulundu. Muğla’da yüzde 84 oranında bir dönüşüm sağlandığını belirtirken, dönüşüme katılan araçların artık klimalı, engelli rampalı ve donanımlı olduğunun altını çizdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öğlen saatlerinde Anayasa değişikliğinin onaylaması haberine ilişkin de konuşan Gürün:"Aldığımız ve beklediğimiz haberi düşünürsek, bizim şu anda en önemli meselemiz referandumda gereğini yapıp, hem Muğla adına hem de ülke adına görevimizi yerine getirmek," dedi.
Belediye faaliyetlerini parti üyeleri ve yönetimdekiler ile konuşan Gürün, devam eden toplantıyı, basına kapalı sürdürdü.
Turgay Kılıç

Yorum