OASİS MİNİ KULÜP’TE TİYATRO SEZONU BAŞLIYOR!

Yarımada Gazetesi 12/10/2019 - 08:48:36 Bu haber 1463 kere okundu
OASİS MİNİ KULÜP’TE TİYATRO SEZONU BAŞLIYOR!

“Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, ekim ayı boyunca eğlence dolu tiyatro ve atölye etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz dönemde çocukların büyük ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler bu sezonda farklı ve ilgi çekici içeriklerle devam edecek. Mini Kulüp etkinliklerine katılan iki şanslı çocuk çekiliş ile birlikte Oasis Toyzz Shop’tan boyama setinin de sahibi olacak.”

 

Oasis Mini Kulüp, birbirinden renkli içeriklere sahip, farklı ve sürpriz dolu etkinlikler ile yeni sezonuna başlıyor. Bodrum çocuklarının büyük ilgi ile takip ettiği Oasis Mini Kulüp, 14.00 – 15.00 saatlerinde, 2 ayrı seans şeklinde, minik ziyaretçilerine keyif dolu bir etkinlik programı sunacak. Çocukları eğlendirmenin yanı sıra yaratıcılıklarını pekiştiren ve eğitimlerine katkıda bulunan etkinlikler esnasında aileler çocuklarını mini kulübe teslim ederek alışveriş merkezi içerisinde keyifli zaman geçirebilecekler.

 

Etkinlikler, 12 Ekim Cumartesi günü, “Mozart’ın Sihirli Küresi Tiyatrosu ve Küre Yapımı ve Boyama Atölyesi” ile başlayacak, 19 Ekim Cumartesi günü, “Nasrettin Hoca Parayı Veren Düdüğü Çalar Tiyatrosu ve Ritim Atölyesi”, 26 Ekim Cumartesi günü, “Sakar Tilkinin Zaman İksiri Tiyatrosu ve 3 Boyutlu Kağıt Ağaç Yapım Atölyesi” ile devam edecek. Oasis Mini Kulüp’te gerçekleşen tiyatro ve atölye etkinliklerine katılım sağlayan iki şanslı çocuk, ay sonunda Oasis Toyzz Shop’tan boyama setinin sahibi olacak.

 

Ekim ayı sonunda ise Oasis Mini Kulüp kapıları terazi burcu çocuklarının doğum günü partisi için açılacak. Ücretsiz olarak düzenlenen doğum günü partisi programı içerisinde sihirbaz şov ile yüz boyama, doğum günü pastası, terazi burcu çocuklarına sürpriz doğum günü hediyeleri bulunuyor.

 

 

Yorum