Muğla’nın hedefi Olimpiyatlar!

Yarımada Gazetesi 05/06/2017 - 10:21:05 Bu haber 705 kere okundu
Muğla’nın hedefi Olimpiyatlar!

2017 yılında ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren başarılı Muğlalı sporcular Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından ödüllendirildi. Törende konuşan Vali Çiçek, Muğlla’nın spordaki hedefinin Olimpiyatlara gitmek olduğunu söyledi.

Düzenlenen törene; Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, kurum müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı.

Hedef Olimpiyat!

Muğla'nın hedefinin olimpiyatlara sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Vali Çiçek, "İki yıl önce böyle bir hedef koyduk. Bunu yaparken Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere Müsteşarımızın destekleri milletvekillerimizin de Ankara'da ödenek alınması yönündeki gayretleri oldu. Bu sayede spor tesislerimizin büyük bir bölümünü bitirdik ve devam eden spor tesislerimiz var. Son iki yılda yapılan birlikte çalışmalar sonunda ilimizdeki sporcularımız ulusal ve uluslararası maçlarda dereceye girerek Muğlalıları gururlandırdılar. Ayrıca geçen yıl ve içinde bulunduğumuz bu yılda bölgesel, ulusal ve uluslararası müsabakaların organizasyonunda ev sahipliği yaparak spor turizmini geliştiriyoruz. Bu azimli ve kararlı çalışmalarımızda bizlere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımızı, Onları yetiştiren teknik hocaları, kulüp başkanlarını ve de anne babalarını tebrik ediyorum “dedi.  

Konuşmaların ardından Valimiz Amir Çiçek tarafından sporcularımız birer çeyrek altınla ödüllendirildi. Ödül töreni bitiminde sporcularla, Onların yakınları ve törene katılan protokol üyeleri, basın mensuplarıyla birlikte iftar yemeği yenildi.

Haber Merkezi 

Yorum