Minik güreşçilerden büyük başarı

Yarımada Gazetesi 27/02/2017 - 14:04:11 Bu haber 1399 kere okundu
Minik güreşçilerden büyük başarı

 

Yalova’da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Milaslı güreşçilerden Abdullah Akdağ (32 kg) Türkiye Şampiyonu olurken, Ramazan Tekin (47 kg) ise Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdi.

Turnuvaya Güreş Antrenörleri Bünyamin Emik ve Abdullah Aldemir nezaretinde katılan sporcuları ve çalıştırıcılarını tebrik eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, “Güreş Milas’ta yıllardan bu yana en çok madalya alan sporların arasında yeralıyor. Ata sporu olması münasebetiyle halkımız tarafından da sevilen bir spor. Ben dereceye giren ve bizleri şampiyonada temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ederim” dedi.

İlçedeki sportif başarıyı artırmanın yanında amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu dile getiren İlçe Müdürü Ünlüsoy; “Ben buradan tüm öğrenci ve gençlerimizin velilerine seslenmek istiyorum. Lütfen çocuklarının spor yapabilmeleri için onlara destek olsunlar. Bu anlamda ilçe müdürlüğü olarak biz çocuklarımıza ve velilerimize destek olmaya hazırız “diyerek, herkesi spor yapmaya davet etti.

Güreşçilerden ziyaretler

Şampiyonanın sona ermesinin ardından ilçeye dönen Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları ve çalıştırıcıları Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir ve Mustafa Boylu önce Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bu ziyaretin ardından Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’u da makamında ziyarete den Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi antrenör ve sporcuları turnuva ile ilgili bilgiler aktardılar.

Haber Merkezi 

Yorum