Milas’ta Yeni Yerleşim Bölgesine İçme Suyu Hattı Çekildi

Yarımada Gazetesi 01/12/2017 - 08:05:18 Bu haber 476 kere okundu
Milas’ta Yeni Yerleşim  Bölgesine İçme Suyu  Hattı Çekildi

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Milas Güneş Mahallesi’nde yeni yerleşim yeri olan ve içme suyu hattı bulunmayan bölgeye içme suyu hattı çekti.
 
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Milas ilçesinde yeni içme suyu hat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde içme suyu hat çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, çalışmalar kapsamında Milas ilçesi Güneş Mahallesi’nde yeni yerleşim yeri olan bölgede yeni içme suyu hat çalışmalarını tamamladı.
 
MUSKİ ekipleri tarafından 3 personel ve 1 kepçe ile birlikte yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda, yeni yerleşim yeri olan bölgede yapılaşması tamamlanan 126 evin su ihtiyacının giderilmesi için içme suyu hattı çekildi.
 
Güneş Mahallesi’nde yeni yerleşim bölgesindeki içme suyu hat çalışmaları ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Milas ilçesi Güneş Mahallesi’nde bir süre önce imara açılan yeni yerleşim bölgesi için MUSKİ ekipleri tarafından yapılan gerekli incelemeler ve çalışmalar sonucunda bölgeye yeni içme suyu hattı çekmeye karar verildi. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda bölgeye yeni içme suyu hattı çekildi ve yeni yapılaşmaya başlayan bölgedeki vatandaşların mağduriyetleri giderildi. Ayrıca çalışmalar kapsamında vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri yeni içme suyu hatlarını hizmete sunduk.”

Yorum