Milas’ta gençlerden gençlik konseri

Yarımada Gazetesi 10/06/2017 - 10:11:55 Bu haber 466 kere okundu
Milas’ta gençlerden gençlik konseri

Milas’ta gençlerden gençlik konseri

Milas ilçesinde Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve tamamı kendi öğrencilerinden oluşan grupların sunduğu Gençlik Konseri Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran gençlere keyifli bir akşam yaşattı. 

Milas’ta gecenin sunumunu üstelenen, “Saygıdeğer Milas halkı, sevgili genç arkadaşlarım. Gençlik konserimize hepiniz hoş geldiniz” diyerek sunuma başlayan Kardelen Özer, özellikle üst bölümdeki gençleri aşağıya davet ederek, gecenin keyifli bir şekilde geçmesini sağladı.

Milas Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Çakır tarafından hazırlanan, bir bölümü bugün üniversite öğrencisi olan gençlerin kurduğu gruplar tarafından verilen konserde, okunan şarkıların tamamı Türkçe Pop olunca Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduranlar kimi zaman şarkılara hep birlikte eşlik ettiler.

Solistler Yasemin Merey ve Döndünoz Özen tarafından seslendirilen Barış Manço’nun ‘Gül Pembe’ adlı şarkısı ile start alan konserde sahne alan ilk grup, ‘Grup Pastel’ olurken, ardından solist Yasemin Merey bir kez daha ‘Grup Gölge’ sahneye çıktı.

 ‘Grup Liman’ ve ‘Grup Yakamoz’ geceyi hareketlendiren gruplar olurken, solistler Canan Ulaş ve Erhan Şahin, izleyenlerden büyük alkış aldılar.

 ‘Grup Durak’ ile birlikte sahne alan solist Burçin Atila, kuşkusuz gecenin yıldızı oldu. Birbirinden hareketli parçaları seslendiren Burçin Atila, Amfi Tiyatro’daki tüm gençleri aşağıya indirmeyi başardı.

Solist olarak Gizem Çalışkan’ın sahne aldığı ‘Grup Bastet’in ardından gecenin son grubu olarak ‘Grup Kafalar’ sahne alarak, geceyi tamamladılar. (İHA)

Yorum