Midtown, Sömestir Festivali’yle Tatilinizi Şenlendiriyor!

Yarımada Gazetesi 22/01/2019 - 07:50:13 Bu haber 781 kere okundu
Midtown, Sömestir Festivali’yle Tatilinizi Şenlendiriyor!

Midtown Alışveriş Merkezi, 28 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında yapılacak gösteriler ve atölyeler ile tüm çocukları Sömestir Festivali’ne davet ediyor. Midtown Alışveriş Merkezi Havuzlu alanda gerçekleşecek etkinliklere 4 yaş üstü tüm çocuklar katılabilecek.
 
Midtown Alışveriş Merkezi, tatil dönemine giren çocuklara karne hediyesi olarak çeşitli gösteri ve atölyeler sunuyor. 28 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında her gün birbirinden eğlenceli etkinlikler ve atölyeler Midtown’da olacak.
 
28 Ocak Pazartesi günü 15.00’da Masal, Dans ve Hareket atölyesi ile başlayacak festival, her gün aynı saatlerde gerçekleşecek ve 7 gün boyunca devam edecek. Festival kapsamında çocuklar sanat atölyelerinde eğlenirken bazı günler mutfakta el becerilerini geliştirecek. Midtown Sömestir Festivali, 3 Şubat Pazar günü 15:00’da Sihirbaz Şov ile sonlanacak.
 
Festival, çocuklar ile birlikte ebeveynlerinde keyifli bir hafta geçirmelerini sağlayacak. Etkinlikler çocuklara yönelik ve ücretsizdir. Atölyeler kontenjanla sınırlıdır.
Etkinlikleri takip etmek için:
Midtown’ın Facebook adresi: https://www.facebook.com/midtownavm/
Midtown’ın Instagram adresi: https://www.instagram.com/midtownavm/
Detaylı Bilgi ve İletişim için: Tel: 0530 491 08 13
kurumsaliletisim@karakayagroup.com

Yorum