Midtown Sanat Galerisi’nde “Rekonstrüksiyon” Sergisi

Yarımada Gazetesi 03/10/2017 - 08:53:31 Bu haber 626 kere okundu
Midtown Sanat Galerisi’nde  “Rekonstrüksiyon” Sergisi

Midtown Alışveriş Merkezi, sanat etkinliklerine 1 – 31 Ekim arasında genç sanatçı M.Simay Tekin’in “Rekonstrüksiyon” sergisi ile devam ediyor. Sergi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

 

Bodrum’da birçok önemli sergiye ev sahipliği yapan Midtown Sanat Galerisi, 1 – 31 Ekim arasında 1994 Muğla doğumlu, genç sanatçı M. Simay Tekin’in “Rekonstrüksiyon” sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Resim Bölümü mezunu Tekin, 1996 yılında pnömoni hastalığı nedeni ile hastanede kaldığı zaman resim ile tanıştığını, sürekli resim yaptığını ve hayal gücünün her zaman güçlü olduğunu belirtiyor.

 

Resim eğitimi alana kadar çizdiği tüm resimlerin gerçeküstü tuhaf ve çarpıcı imgeler olduğunu anlatan M.Simay Tekin: ‘’Eğitim almaya başladığımda birçok şeyi deneyip sorguladım ve kendimi insanların psikolojik davranışlarını anlamaya çalışmak ve anlatmaya çalışırken buldum. Çoğu zaman kendi iç dünyamın anlatımına yoğunlaşıyorum. Çalışmalarımda asamblaj tekniği ile ilerliyorum. ‘’Rekonstrüksiyon’' sergimde ifade etmek istediğim düşünmenin, gerekli ve güzel olduğudur. Sergi ismimin rekonstrüksiyon olmasının da duyguların yeniden inşa edilmesinin mümkün oluşudur. Duyguların tek yöneticisi insanın kendisidir.’’

 

“Rekonstrüksiyon” sergisi 1 – 31 Ekim tarihlerinde haftanın 7 günü, 10.00 – 22.00 saatleri arasında Midtown Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor. 

Yorum