MENTEŞE MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 11 TAŞINMAZ SATILIK

Yarımada Gazetesi 05/05/2021 - 09:51:22 Bu haber 408 kere okundu
MENTEŞE MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 11 TAŞINMAZ SATILIK

  Muğla İli, Menteşe İlçesinde, 11 adet hazineye ait taşınmazların 2886 sayılı D.İ.K'nun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satış ihaleleri yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; aşınmazların satış ihaleleri 18/5/2021 Salı günü ilanda belirtilen  saatte Menteşe Emlak Müdürlüğü Müdür Makam Odasında toplanacak ihale komisyonu huzurunda yapılacak.

İhalelere iştirak etmek isteyenler, Geçici teminatı yatırdıklarına dair belgeyi (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat veya katılım bankaları tarafından verilen banka teyit yazısı ile birlikte 2886 Sayılı Kanunun 27. maddesine uygun hazırlanmış süresiz ve limit içi banka teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler), Nüfus Cüzdanı Aslı veya tasdikli örneği ile tebligat için Türkiye'deki adreslerini gösterir belgeyi, Yasal Yerleşim Yerini gösterir Belgeyi, vekaleten katılacakların Noter Tasdikli Vekaletnameyi ihale saatine kadar İhale Komisyonuna teslim etmeleri gerekiyor.

Detaylı bilgi için; https://www.ilan.gov.tr/ilan/784137/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/mentesede-11-adet-tasinmaz-satilacaktir tıklayınız....

 

Yorum