MANDALİNA BAHÇESİNDE KİTAP OKUMAK DAHA BİR KEYİFLİYDİ

Yarımada Gazetesi 08/06/2018 - 08:22:03 Bu haber 549 kere okundu
MANDALİNA BAHÇESİNDE KİTAP OKUMAK DAHA BİR KEYİFLİYDİ

Turgutreis’teki Vedat Türkmen Ortaokulu öğrencileri, kitap okumayı okulun dışına çıkararak eğlenceli bir gün geçirdi.
 
Türkçe öğretmeni Alaaddin Beken, dersine girdiği 6/A, 6/C, 6/D şubeleriyle eğlenceli ve yararlı bir gün geçirdi. Okulun yakınında bulunan Kupula Bahçede toplanan öğrenciler, öğretmenleriyle karaoke şarkılar söylemeye başladılar. Yaklaşık bir saat süren müzik etkinliğinden sonra Kupula Bahçenin ağaçları altında beraber yemek yediler. Kupula Bahçe tarafından öğrencilere ayrıca meyve suyu ve dondurma ikram edildi. Toplam 86 öğrencinin katıldığı etkinlik yemekten sonra tekrar beraber şarkılar söylemekle devam etti.
 
4 Haziran Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte asıl amacın okulun dışında da en önemli ihtiyacın kitap okumak olduğunu vurgulayan Alaaddin Beken, sosyal medya hesabında ” Yemekten sonra mandalina bahçesinde kitap okuduk.” diye duyurdu.
 
Öğrenciler, Kupula Bahçeye ait mandalina ağaçları altında, kuş sesleri eşliğinde kitap okumaya başladılar. Kitap okumanın yaşamın bir parçası olduğunu ve sadece okulla sınırlı olmadığını göstermek için bu etkinliği düzenleyen Beken, öğrencilerin de mandalina bahçesinde kitap okumayı ilginç bulduğunu belirtiyor.
 
Öğrenciler, günün sonunda sosyal medya hesaplarında düşüncelerini ve fotoğraflarını paylaşarak ”Çok güzel, eğlenceli ve faydalı bir gün ” geçirdiklerini yazdılar.

Yorum