Lüks yatlar için Ortadoğu ve Avrupa’dan 5 bin kişi gelecek

Yarımada Gazetesi 17/05/2017 - 16:51:26 Bu haber 2405 kere okundu
Lüks yatlar için Ortadoğu ve Avrupa’dan 5 bin kişi gelecek

Tekne meraklıları 14 Haziran’da Yalıkavak Palmarina’da açılacak olan Yachtshow Eurasia için gün sayıyor. Mayıs 2016’da Viaport Marina’da ilki düzenlenen Yachtshow Eurasia Fuarı bu yıl ilk kez Bodrum Palmarina’da düzenlenecek. Yachtshow Eurasia’da ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekneler yeni sahiplerini arayacak. Türkiye’de son beş yılda %60 büyüyerek ayrı bir sektör haline gelen ikinci el tekne pazarının Yachtshow Eurasia ile uluslararası hale gelmesi bekleniyor.

14 Haziran’da kapılarını açacak ve yerli yabancı 250 markayı ağırlayacak olan Yachshow Eurasia’da 11 tanesi lansman teknesi olmak üzere 180 tekne satışa sunulacağı belirtiliyor. Yachtshow’a; Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai gibi Ortadoğu ülkelerinden ve İngiltere, Rusya, Azerbaycan’dan yoğun ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Ünlü tekneler de satışta olacak

Birçok ünlü ismin teknesinin satışa çıkacağı öğrenilen Yachtshow Eurasia’da, boyutları 3 metre ile 45 metre arasında değişen, fiyatları 27 bin lira ile 28 milyon lira arasında değişen tekneler yer alacak. Yachtshow Eurasia; tasarım tekne sipariş dönemini kaçırmış olan deniz tutkunlarını denize inmeye hazır sıfır teknelerle buluştururken, bütçesine uygun daha ucuza tekne sahibi olmak isteyenler için de ikinci el tekne fırsatları sunuyor.

Her gün farklı etkinlik

Sektörün lider tekne ve marin ekipman firmaları, Broker firmaları, Charter firmaları da fuara katılarak, ikinci el tekne satın almak isteyenlere kaçırılmayacak avantajlar sunacak. Teknesini yenilemek, eksik ve ihtiyaçlarını gidermek isteyenler de fuara katılan sektörün ekipman firmaları ile buluşarak hem birçok seçeneği bir arada bulacak hem de farklı fiyat aralıkları içinde tercih yapma imkanına kavuşacak. Yacht Show Eurasia'da, boyları 3 Metre ile 45 Metre arasında değişen 180 teknenin yanı sıra her gün yapılacak farklı etkinliklerle dünya standartlarında bir  Yacht Show sunulacağı öğrenildi. Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yachtshow Eurasia’da ziyaretçiler tekneleri deniz üzerinde test etme imkânı da bulacak.

Yachshow Eurasia 18 Haziran’da son bulacak.

Haber Merkezi 

Yorum