LAMBACI PRO YAPI BODRUM’A VEDA EDİYOR….

Yarımada Gazetesi 23/08/2017 - 08:39:54 Bu haber 1473 kere okundu
LAMBACI PRO YAPI BODRUM’A VEDA EDİYOR….

1999 yılında  Bodrum’da Mimar Dilek Ertem tarafından kurulan Lambacı Pro-Yapı Mimarlık İnşaat tasarım ve taahhüt alanlarında hizmet veren, mekan ve ürün tasarlayan, çözümler üreten , ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten bir mimari tasarım firması olarak bugüne değin faaliyetlerini büyük bir titizlik içerisinde devam ettirdi.

 

Görüştüğümüz şirket kurucusu Dilek Ertem artık sektör değiştirip emlak ve danışmanlık alanında ve proje ve taahhüt alanında hizmetlerine devam edeceklerini belirtti. Ertem yaptığı açıklamada, “Her yere koşuşturmak artık gün geçtikçe büyüyen Bodrum’da oldukça güç olmaya başladı, bugüne kadar yürüttüğümüz titiz çalışmalarımızı artık emlak ve danışmanlık başta olmak üzere, devam eden, inşaat ve tasarım alanlarında devam ettireceğiz”.

 

Ertem; “Yine çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca önemli bir şey belirtmek istiyorum; 1999 yılından bu yana 18 yıldır faaliyetlerimizde bizi destekleyen işortaklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ürünlerimiz 1 haftalık kısa bir süre için yüzde 60-70 oranında indirimlerle sunulacak. Kapanış indirimiyle birçok kişiye ulaşabileceğimizi düşünüyorum” dedi. 

Yorum