Kırçiçekleri bugün Bodrum’da Bornova Becker’le karşılaşacak

Yarımada Gazetesi 22/05/2017 - 12:50:50 Bu haber 618 kere okundu
Kırçiçekleri bugün Bodrum’da Bornova Becker’le karşılaşacak

Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme mücadelesi veren Kırçiçeği Bodrum Basket bugün sahasında Bornova Becker’i konuk edecek.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak maç, saat 18:00’de başlayacak. Oynadığı 3 maçın ikisi kazanan Kırçiçeği Bodrum Basket’in hedefi mutlak galibiyet. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Çankaya Üniversitesi maçını kazanarak dönen Kırçiçekleri, Becker maçını kazanarak Ankara derbisinde Çankaya Üniversitesi’nin Orman Gençlikspor’u yenmesini bekleyecek.

Dün taktik ve şut antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayan Kırçiçekleri, maç saatini beklemeye başladı. Antrenman izleyen ve sonrasında açıklama yapan Kırçiçeği Bodrum Basket Kulüp Başkanı Yiğit Özmen; “Şu anda bizim, Becker ve Ormanspor’un 2’şer galibiyeti var. Biz yarın Becker’i yenerek bir adım öne geçmek istiyoruz. Kulağımız da Ankara’da olacak oradaki 2 galibiyetli Ormanspor’un Çankaya Üniversitesine kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hafta işler istediğimiz gibi giderse hedefimize yaklaşma konusunda önemli bir adım daha atmış olacağız. Bodrum’un markalarının arasına basketbol sporunu da katmak istiyoruz. Bu yüzden kazanmak için kondisyon, taktik, teknik ve motivasyon ne kadar önemliyse seyirci desteği de o kadar önemli. Bunun en yakın örneği dün akşam oynanan Fenerbehçe – Olimpiakos maçında yaşadık. Yeri gelmişken Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğunu kutluyorum. Hedeflede inatçı olmanın ne demek olduğunu bize gösterdiler. İşte bu yüzden seyircimizin yarınki oynanacak maçta yanımızda olması çok önemli. Tüm Bodrum’u Becker maçında bizi desteklemeye davet ediyorum.” dedi.

Yorum