Kılıçdaroğlu Muğla programında yoğun ilgi gördü

Yarımada Gazetesi 12/03/2019 - 08:01:29 Bu haber 2242 kere okundu
Kılıçdaroğlu Muğla programında yoğun ilgi gördü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla programında yoğun ilgi gördü ve yol güzergahındaki ilçelerde çiçeklerle karşılandı.

Dalaman, Marmaris’te miting, Bodrum ilçesinde de Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum otogarı temel atma törenini gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gittiği ilçelerde ve yol güzergahındaki ilçe girişinde çiçeklerle ve yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

257 Km Yolda Kılıçdaroğlu’na Sevgi Seli

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla programında 257 kilometre yol kat ederek Dalaman, Marmaris ve Bodrum’da vatandaşlarla buluştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nın konvoyunun geçtiği Köyceğiz, Ula, Menteşe, Yatağan ve Milas’ta da vatandaşlar çiçeklerle Kılıçdaroğlu’nu karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Gördüğü ilgiden memnun olan Kılıçdaroğlu kendisini ilçe girişlerinde çiçeklerle karşılayan vatandaşlara “ Yerel seçim sloganı olarak Martın sonu bahar demiştik ama Muğla’ya bahar erken gelmiş. Çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. Muğla’da sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. 1 Nisan sabahı tüm Türkiye daha güzel bir güne uyanacak.” dedi.

 

Yorum