Kıbrıs’ta Muğla Rüzgarı

Yarımada Gazetesi 05/05/2017 - 11:05:57 Bu haber 1171 kere okundu
Kıbrıs’ta Muğla Rüzgarı

Girne Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 8-9-10-12-16 yaş kategorilerinde 200’e yakın sporcunun katıldığı Uluslararası Tenis turnuvasında Muğla Tenis Kulübünden Kuzey Günizi 12 Yaş erkekler şampiyonu olurken, Asya Günizi 10 Yaş kızlar ikincisi, Alp Sarı 9 Yaş erkekler ikincisi oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Uluslararası Tenis Turnuvası’na katılan Muğla Tenis Kulübü sporcuları başarı elde ederken Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb Girne’de Muğla’nın Gönüllü Turizm Elçisi oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen KKTC Milletvekili Hasan Taçoy, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, KKTC Tenis Federasyonu Başkanı Rağıp Ratip, Spor Dairesi Müdürü Hasan Taçoy’un katıldığı ödül töreninde ise Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb Gönüllü Turizm Elçiliği yaparak Ödül törenine gelen protokole ve turnuvaya katılan sporculara Muğla’yı tanıtan broşür, cd ve tanıtım metaryali dağıttı.

Muğlalı tenisçilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “Kıbrıs’a gelip tenis turnuvasına katılan, Muğla’yı farklı yaş gruplarında temsil ederek başarılı olan ve derece elde eden sporcularımızı ve onları destekleyen ailelerine, bizlerden katkılarını ve himayesini esirgemeyen Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek’e, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’a,

“Antrenörlerimizi Muğla’ya davet ediyorum”

Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, Milas İmi Kolejine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Muğla’nın yılın her döneminde spor yapmaya müsait bir iklimi olduğunu belirten Seyhan Heb “Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve antrenörlerimizi Muğla’ya davet ediyorum. Muğla’nın yıl boyunca spor yapmaya uygun bir iklimi var.  Muğla’da bir yandan tatilinizi yaparken diğer yandan profesyonel tenis antrenmanlarınıza devam edebilirsiniz bunun için altyapımız yeterli” diye konuştu.

KKTC Tenis Federasyonu Başkanı Rağıp Ratip Nazik daveti için Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb’e teşekkür ederek “Muğla’ya daha önce gelmiş, çok güzel anılarla ayrılmıştık. Şimdi Seyhan başkanımızın daveti üzerine yeniden gelmeyi düşünüyoruz” dedi.

Haber Merkezi 

Yorum