Karakaya 4. kez başkan

Yarımada Gazetesi 12/06/2017 - 14:37:34 Bu haber 1338 kere okundu
Karakaya 4. kez başkan

Karakaya 4. kez başkan

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un olağan genel kurulunda karşısına aday çıkmayan Rıza Karakaya, yeniden başkanlığa seçildi. 

Futbolda 2017-2018 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrum'un olağan genel kurulu Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulu, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da izledi. 

Bodrumspor'un ilçenin sportif hayatına önemli katkıları olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, "Bodrumspor camiası büyük bir camia. Birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum." dedi. İnananların asla kaybetmeyeceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sağlıklı nesiller yetiştirmek için spora destek verdiklerini kaydetti. 

Kulüpte başkanlık görevinde  4. döneme başlayan Karakaya, taraftarlara ve destek verenlere teşekkür ettiği konuşmasında, Bodrum bayrağını sporda en iyi şekilde dalgalandırdıklarını söyledi. Kulüp bünyesinde değişik branşlarda yurt dışında da başarılar elde edilen sporcular yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Karakaya, bu başarıların artarak devam edeceğini vurguladı. 

Tek listenin yer aldığı genel kurulda yapılan açık oylama  ile belirlenen yeni yönetim, şampiyonluk kupası ile birlikte fotoğraf çektirdi. 

Haber: Yeliz Yavaş 

Yorum