Karahan: CHP iktidarında bu sorunların altından kalkacağız

Yarımada Gazetesi 26/02/2021 - 08:23:55 Bu haber 7425 kere okundu
Karahan: CHP iktidarında bu  sorunların altından kalkacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, beraberindeki isimlerle beraber Gölköy Mahallesinde esnafa gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili, “CHP iktidarın tüm bu sorunların atlından kalkacağız” dedi.
 
 Bodrum Belediye Meclis Üyesi Özden Baysal, Gölköy ve Türkbükü Mahalle temsilcileri Gülçin Kadıköy ve Şükran Gençoğuz’la birlikte Gölköy’de pazar ve yerel esnafı ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, CHP’nin “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi”ni dağıttı.
 
 Esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini de anlatan Başkan Karahan, “Çok zor günlerden geçiyoruz. Bunu hükümet yöneticilerinin ve temsilcilerinin de görmesi gerekiyor. Öncelikle onları esnafın ve sokağın yanında olmaya davet ediyorum. Dertleri mutlaka dinlemeliler, bizim dediklerimize inanmıyor kendileri. Öte yandan bu sorunları çözümü noktasında Cumhuriyet Halk Partisi olarak çözüm önerilerimizi esnafımıza tek tek anlattık. Eminiz, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında tüm bu sorunların altından kalkacağız. Üretimi destekleyerek, yurttaşımıza yaşanır bir Türkiye sunacağız” dedi.

Yorum