İYİ PARTİLİLR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Yarımada Gazetesi 29/10/2018 - 07:57:08 Bu haber 338 kere okundu
İYİ PARTİLİLR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasına İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve partililer katıldı.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, “29 Ekim Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyetin değerini, cumhuriyetin bize kazandırdıklarını çok iyi bilen bir topluluk olarak bayram kutlamalarına katılacağız. Yeri gelmişken Cumhuriyeti içine sindirmiş ve gelecek nesillere taşıyacak İYİ Parti Genel merkezinin ve tüm teşkilatlarının bu anlamdaki coşkusunu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Ben Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, onun silah ve mücadele arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Onların kurduğu Cumhuriyetin bugünlere gelmesini sağlayan, canlarını, kanlarını, hayatlarını ortaya koyan herkesi, rahmetli olanları rahmetle, hayatta olanları da şükranla anıyorum. Sonsuza kadar yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti’nin nice 29 Ekim’lerini kutlamak dileğiyle.” dedi.

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ise “Bodrum’daki hemşerilerimiz ve Yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’n kutluyorum.” diyerek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin bu yıl 95’inci yılını kutluyoruz. Cumhuriyet demek, laiklik demek, Atatürk’ün devrimleri demek, medeniyet yolunda atılmış en önemli adım demek. Bugün elimizde var olan bütün değerlerimizi Cumhuriyete, Atatürk’e, onun ilke ve inkılaplarına borçluyuz. Onun gösterdiği bu yolda Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız. Biz de İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak üyelerimizle birlikte Bodrum’daki törenlere büyük bir coşkuyla katılacağız. Pazar günü çelenk koyma törenimiz, pazartesi Cumhuriyet Bayramı törenleri, pazartesi akşamı da fener alayı ile Cumhuriyet Bayramı kutlamamalarımız devam edecek. Aynı zamanda genel merkezimizde de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yoğun bir şekilde gerçekleştirilecek. Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti yöneticilerimiz Kurucu Meclis’e, Ulus’a gidecekler. Çünkü bu sene hepimizin malumu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iktidar tarafından 3’üncü havalimanının açılış resepsiyonu ile birleştirilmiş durumda. Orada Cumhuriyet resepsiyonunun yapılacağını şu anda biliyoruz. Biz İYİ Parti olarak Cumhuriyet kutlamalarını Cumhuriyetin başkenti Ankara’da yapılmasında yanayız. Genel merkezimizin de bu yönde bir tavrı var. Genel merkezimiz bu doğrultuda Ankara’da kutlamalara devam edecek. Biz de buradaki kutlamalara katılacağız. Ben tekrar başta Bodrum’daki hemşerilerimiz olmak üzere yüce Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Bu günü bize armağan eden Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sonsuza kadar Cumhuriyeti, onun ilke ve devrimlerini yaşatacağımız inancı ve coşkusuyla da hepinize saygı ve sevgilerimiz sunuyorum.”

 

Yorum