İstanbul’da Yalıkavak havası esti

Yarımada Gazetesi 25/09/2018 - 08:39:24 Bu haber 620 kere okundu
İstanbul’da Yalıkavak havası esti

Hentbol sahalarında Bodrum’un güçlü temsilcisi Yalıkavak Spor Kulübü, bu sezon yükseldiği Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Süper Lig’indeki mücadelelerine devam ediyor. 
 
THF Kadınlar Süper Lig Üçüncü Hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediye Spor İle mücadele eden Denizin Kızları, maç başından sonuna kadar sergiledikleri performans ile takdir topladılar. 
 
Çamlıca Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelenin ilk yarısını 4 sayı farkla 12 – 8 tamamlayan Yalıkavak Spor Kulübü, ikinci yarıda rakibi ile arasındaki sayı farkını düşüremeyince, maçın sonunda 29 – 25 kazanan taraf,  Üsküdar Belediyespor oldu.  
 
Heyecanlı geçen maç süresince rakibine zaman zaman zor anlar yaşatan Yalıkavak Spor Kulübü’nde Yanick Baniomo maçta 6 sayı ve bu yılın yabancı transfer oyuncusu Katarina Stanic 5 gol atarken, geçtiğimiz yıl Türkiye Genç Milli Kadın Hentbol Aday Kadrosuna seçilen Sevgi Kalyoncuoğlu da4 gol ile maçın skorer oyuncuları oldular.
 
THF Süper Lig Dördüncü Hafta Mücadeleleri kapsamında 30 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Aksaray Belediyesi GSK ile mücadele verecek olan Yalıkavak Spor Kulübü, Bodrum’da yaşayan herkesi bu heyecanlı maçta kendilerine destek olmaya çağırdı. 
 
 

Yorum