İş Dünyası’na Yön Verenler’de konu DENİZCİLİK

Yarımada Gazetesi 01/03/2018 - 07:56:58 Bu haber 467 kere okundu
İş Dünyası’na Yön Verenler’de konu DENİZCİLİK

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD ve 105.8 Radyo Halikarnas'ın iş birliği ile gerçekleştirilen "İş Dünyasına Yön Verenler" isimli radyo programı bu hafta geçimini denizden kazananların sorunlarını işleyecek. 
 
Bodrum Yarımadası 105.8 frekansından yayın yapan Bodrum'un sesi Radyo Halikarnas'ta her hafta perşembe günleri saat 11.00’de yayınlanan "İş Dünyasına Yön Verenler" Programının bu haftaki konusu Bodrum'un deniz ticaretini ele alıyor. Programın 1 Mart 2018 günü Ahmet Biçer'in sunumuyla gerçekleştirilecek olan yayınında yat imalatçılığından, yolcu taşımacılığına, mavi turdan deniz ticaretine kadar geniş yelpazede denizcilik ve sorunları ele alınacak. Bodrum ticaret hayatındaki sorunlar, sanayi ve ticaret konusundaki son gelişmeler ile iş dünyasına dair konuların işleneceği "İş Dünyasına Yön Verenler" Program saat 11.00'de başlayacak. 
 
Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda Türkiye 45. ve 46. dönem Başbakanı ve sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın başdanışmanı, duayen gazeteci Can Pulak'ın yaptığı açıklamalar ve önerilerle herkes tarafından beğeni toplayan  "İş Dünyasına Yön Verenler" programının bu haftaki konukları Ege Yat şirketinin sahibi yat imalatçısı ve Turizmci Sinan Özer, Bodrum Yolcu Gemi İşletmeciliği ve Uluslararası Yolcu Taşıma Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanı Asım Başaran ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum'un denizcilik, yolcu ve yük taşıma alanında karşılaştıkları sıkıntılar, Bodrum deniz ticaretinin ulusal taşımacılıktaki yeri, sektör hakkındaki kural ve uygulamalar ile yapılan kural ihlallerini değerlendirip sektörün sorunlarını masaya yatıracaklar. 
 
Her hafta konusunda uzman konuklarla farklı konuların ve sektörlerin ele alınacağı, BESİAD ve Radyo Halikarnas işbirliğiyle hazırlanan "İş Dünyasına Yön Verenler" programı, konuk ve konularıyla, Bodrum'da iş dünyasının nabzını tutmaya devam edecek.
 

Yorum