İMEAK DENİZ TİCARET ODASI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Yarımada Gazetesi 11/02/2019 - 07:43:47 Bu haber 536 kere okundu
İMEAK DENİZ TİCARET ODASI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube, 26 Ocak 2019 Cumartesi başladığı eğitim, bilinçlendirme ve farkındalık konularının üçüncü ayağı olan “Denizcilikte Liderlik” eğitim seminerini 09 Şubat 2019 tarihinde tamamladı.

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube tarafından, sektörde iş disiplini ve mesleki standartların arttırılması yönündeki çalışmalar kapsamında verilen planlı eğitim ve farkındalık oluşturma programının ilk seti tamamlandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay KULELİ tarafından, İMEAK DTO Bodrum Şube hizmet binasında verilen eğitime katılan üyelerden olumlu ve çalışmaları teşvik edecek türden geri dönüşler alındı.

 

Eğitimler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından Bodrum DTO bünyesinde ücretsiz olarak verildi. İMEAK DTO Bodrum Şube Başkan Yardımcısı Fatih ÖZTARAKÇI, denizcilik eğitimi konusunda bölgemizin en yetkin kurumu olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu yönetimi ve akademisyenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bodrum ulusal ve uluslararası önemde denizcilik potansiyeline sahip bir ilçemizdir. Bu kapsamda yat tasarımı, yat personeli, yat kaptanı, yat inşaatı, gastronomi, deniz turizmi, liman işletme gibi alanlarda eğitimli personele olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu talebe cevap vermek ve arz kalitesini arttırmak için çıktığımız bu yolda, İMEAK DTO Bodrum Şubesi olarak, iş disiplini ve mesleki standartların yükseltilmesi için ilk aşamanın farkındalık yaratmak olduğunu gördük. Bu amaçla planladığımız eğitimlerin ilk setini, beklentilerimizin üzerinde katılım ve ilgi ile tamamlamış bulunuyoruz. Yeni eğitim konularının belirlenmesi ve çeşitlendirilmesi ile ilgili önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz. Kalitesi ile Dünyada bilinen Bodrum denizciliğini bir adım daha ileri taşımak adına bütün denizcilerimizi ileride yapılacak eğitimlere bekliyoruz. Sayın Başkanımız Orhan DİNÇ’ in de sürekli vurguladığı üzere katılımcı bir anlayışla yönettiğimiz Odamız bütün denizcilerimizindir. Her türlü görüş ve öneriye açık olduğumuzu kamuoyuyla paylaşıyor, bütün denizcilerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

Yorum