İKON BODRUM ile Ortakent’te Yeni Yaşamınıza Dokunun

Yarımada Gazetesi 16/04/2018 - 08:49:04 Bu haber 1838 kere okundu
İKON BODRUM ile Ortakent’te Yeni Yaşamınıza Dokunun

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan İkon Bodrum, Ortakent’te Acıbadem Hastanesi, Metro Gross Market, Kipa ve Bodrum’un en büyük alışveriş merkezi Midtown’a 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 
 
Doğa ve şehrin enerjisinin mükemmel uyumu ile harmanlanarak modern yaşam gereksinimlerini özgün mimari formları ile buluşturan İkon Bodrum projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 6+1 ve villa tipi konutlar olmak üzere toplam 46 konut ve 2 ticari blok yer alıyor. İkon Bodrum projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.
 
Kolay bir yaşam için düşünülmüş ayrıntılar ile bütünlenen yaşam alanları, hayata ilham katan detaylarla renkleniyor.
 
Hayatınıza Keyif Katan Özgür Formlar
 
Modern mimarisi ve bürüt 106m2 ve 335m2 arasındaki genişlikleri ile dikkat çeken İkon Bodrum, sakinlerine konforlu ve enerjik bir yaşam vaat ediyor. 
 
Benim evim, benim dünyam
 
İkon Bodrum, yörenin eşsiz mimari yapısını modern bir tarzla birleştirip teknolojik alt yapısıyla güçlendirerek sizi özel hissettirecek bir ayrıcalığa dönüştürüyor.
 
Her metrekaresi titiz bir tasarım anlayışının ürünü olan İkon Bodrum yatırım değeri yüksek lokasyon potansiyeli ile sunduğu 2+1, 3+1 ve müstakil villa seçenekleri, hayatınıza sıra dışı bir yenilik getirecek. Daire sakinlerinin ortak kullanım alanında yer alan yarı olimpik yüzme havuzu ve özel havuzlu villaları, kesintisiz enerji için jeneratörü, iki katlı otoparkı, çocuklar için düşünülmüş oyun alanları ile kendi içinde bir dünya yaratan İkon Bodrum’un kurduğu yaşam konseptinin sadece birkaç ayrıntısı.
 

Yorum