Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nden nezaket ziyaretleri

Yarımada Gazetesi 07/06/2017 - 14:49:05 Bu haber 1455 kere okundu
Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nden nezaket ziyaretleri

Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nden nezaket ziyaretleri

Bodrum'da önemli etkinliklere imza atan Halikarnas Motor Sporları Kulübü (HMK) yönetimi, yaptıkları organizasyonlara destek veren kişi ve kurumlara nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Muğla İl Sağlık Müdür Dr.Cihan Tekin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz makamında ziyaret edildi. 

Kulübün başkanı Faysal Şefkatlioğlu ve yardımcısı Halil Kuş'un gerçekleştirdiği ziyaretler oldukça samimi bir ortamda geçti. 

Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilen ziyaretlerde, çatısı altında engelli bireylerin bulunduğu Bodrum Sağlık Vakfı'nın seramik atölyesinden temin edilen  plaketler,  bir teşekkür ifadesi olarak yetkililere takdim edildi.  

Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, Muğla dönüşü yaptığı açıklamada, Bodrum'da sportif  etkinliklerin artmasını amaçladıklarını ve turizme de katkı sağlamak istediklerini söyledi. Şefkatlioğlu "Yaptığımız etkinliklerde bizleri destekleyenlere bir kez daha teşekkür  ederiz. Muğla'daki ziyaretlerimiz  bundan sonra yapacağımız çalışmalar içinde moral oldu. Çünkü  başta sayın valimiz olmak üzere yetkililer,  bölgemizin ekonomik, sosyal, kültürel ve sporftif hayatına katkı sağlamak adına destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Bundan sonra daha fazla ses getirecek, ilçemizin tanıtımına daha fazla katkı sağlayacak organizasyonlar için çalışıyoruz." dedi. 

Şefkatlioğlu ayrıca, yakın bir zamanda tarihinin açıklanacağı "Bodrum superenduro, atv, utv ve motosiklet' yarışının hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.

Haber: Ekin Anıl 

Yorum