Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında, Ekin Anıl Kişisel Sergisi açıldı

Yarımada Gazetesi 27/08/2021 - 09:39:30 Bu haber 2476 kere okundu
Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında,  Ekin Anıl Kişisel Sergisi açıldı

18. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında, Ekin Anıl’ın 25 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30’da Toprak Ev’de kokteylle açılan sergisi, 8 Eylül tarihine kadar gezilebilecek.
 
1981’de İzmir’de doğan Ekin Anıl, Bodrum’da büyüdü. Liseyi İzmir’de okuduktan sonra İstanbul’da Reklamcılık lisansının ardından Sanat Yönetimi yüksek lisansı yaptı. Reklam ajanslarında fikir işçisi ve yönetici olarak çalıştı. Genco Gülan ve Mustafa Seven ile çalışarak sanat ve kitap projelerini yönetti.
 
Dört yıldır ulaşılabilir sanat ve sanatsal tasarım ürünleri ile sanat ve tasarım fikrini daha çok insana ulaştırmaya, daha çok eve sokmaya çalıştığını ifade eden Anıl, “tek çizgi tekniğini anlattığım atölyeler düzenliyorum. Ortak umudumuzu simgeleyen Dev Noktalar isimli bir proje yürütüyorum” diyor.
Markalarla da iş birlikleri yapan sanatçı, Ekim ayında yayınlanması planlanan bir çocuk kitabını resimlemiş. Ünlü bir Türk şarkıcının Ekim ayında çıkacak albümü için illüstrasyon ve kartonet tasarımı da yapan Ekin Anıl, bağımsız çalışmalarıma İstanbul’da devam ediyor. 

Yorum