Goldwing tutkunları 19 Mayıs için Bodrum’a geldi

Yarımada Gazetesi 20/05/2017 - 12:40:05 Bu haber 1344 kere okundu
Goldwing tutkunları 19 Mayıs için Bodrum’a geldi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla işletmeci ve akstrem sporcu Atilla Serttaş tarafından Bodrum’a davet edilen Goldwing tutkunları Bodrum’da renkli görüntülere neden oldu.

TR Exreme Grubu ile Goldwing Riders Club üyeleri tarafından düzenlenen organizasyonda motorcular saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bodrum turuna başladı. 19 Mayıs nedeniyle Bodrum’da organize edilen Goldwing Festivali için Türkiye’nin farklı şehirleri ile Kıbrıs’tan gelerek Belediye Meydanı’nda buluşan 50 motosiklet aşığı 3 gün boyunca Bodrum’da olacak.

Kendisi de bir Goldwing tutkunu olan Atilla Serttaş gazetecilere yaptığı açıklamada Goldwingcilerin Türkiye’nin dört bir yanından geldiğini hatırlatarak; ” Bodrum’da ilk defa yapılan bir etkinlik, bundan sonra inşallah daha sık yapacağız. Hem Bodrum’daki gençlere örnek olmak, hem Cumhuriyetimizin kuruluşunu anmak için bayraklarımızla birlikte Bodrum halkıyla kaynaşmaya geldiler. İnşallah güzel bir hafta sonu geçiririz. Bundan sonra tüm Goldwing camiası her 19 Mayıs’ta buraya gelecekler inşallah. Goldwing daha konforlu ve güvenilir bir motor, Bodrum’da da Goldwing kullanıcısı giderek artıyor. Bodrum’da motosiklet tutkunu arkadaşımız çok. Biz de kasklarımızı takarak güvenli sürüş konusunda örnek olan bir grubuz” dedi. 

Goldwing Riders Club Başkanı Sina Afyoneri ise açıklamasında her 19 Mayıs’ta Türki’yenin farklı bir iline gittiklerini belirtti. Afyoneri; “Sağ olsun bu sene Atilla Bey’in daveti üzerine buraya geldik. Kendisi güzel bir organizasyon yaptı bizim için. Goldwing Honda’nın yaptığı önemli bir motosiklet modeli. Dünya’da ayrıcalıklı binicilere sahip. Biz de Türkiye’de bir kulüp kurduk. Bizi burada ağırladığınız için çok mutluyuz” dedi. 
Haber: Yeliz Yavaş

Yorum