Dubaili işadamları Bodrum’da yatırım planlıyor

Yarımada Gazetesi 10/05/2017 - 16:41:24 Bu haber 1248 kere okundu
Dubaili işadamları Bodrum’da yatırım planlıyor

Dubai merkezli şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve CEO’su, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından yapılan davet üzerine burada yapmayı planladıkları yatırımları incelemek için Bodrum’a geldi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın bağlantıya geçerek Bodrum’a davet ettiği Dubai merkezli şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve CEO’su Bodrum’da yapmayı planladıkları projeler kapsamında Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’u da ziyaret etti. Muğla Yatırım Destek Ofisi tarafından Bodrum’un turizm potansiyeli ve önerilen yatırım yerleri hakkında sunumun yapılmasının ardından yatırımcı heyet, Muğla Yatırım Destek Ofisi ve BODTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yatırım alanlarını yerinde inceledi.

Dubai’nin önde gelen firmalarından olan yatırımcı grup; sağlık hizmetleri, kişisel bakım merkezi, konut projeleri, inşaat, gayrimenkul, otel ve eğlence tesisleri alanında hizmet veriyor. Şirketler grubu, Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai’nin en büyük özel sektör firmalarından biri olarak biliniyor. Firmanın Dubai’de ve Sharjah’ta otelleri, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, tamamlanmış rezidans projeleri, hastaneleri; Londra’da ve Suriye’de hastane ve otelleri bulunuyor. Grubun aynı zamanda, Avrupa ülkelerinde turizm, sağlık, yenilenebilir enerji ve gayrimenkul sektörlerinde büyük ölçekli yatırımları mevcut. 

Haber Merkezi 

Yorum