DJ SETLERİ RAFTAN İNDİ, MÜZİĞİN SESİ BODRUM'DAN YÜKSELDİ

Yarımada Gazetesi 02/07/2021 - 09:24:21 Bu haber 1711 kere okundu
DJ SETLERİ RAFTAN İNDİ, MÜZİĞİN SESİ BODRUM'DAN YÜKSELDİ

Pandemi yasaklarının esnetilmesi ile birlikte 1 Temmuz itibariyle setuplarının başına geri dönen ünlü DJ'ler, birbirinden güzel şarkılardan oluşan playlistleri ile yeni sezona merhaba dediler.
 
Sezonun ilk performansını İşletmeciliğini Ersin Süzer’in üstlendiği Yalıkavak’taki Nixie Beach&Hotel ve Helia Restaurant'ta gerçekleştiren Cenk Çöteli, yaz boyunca hiç sönmeyecek eğlence ateşini yakarken, ''Müziğe ve setin başına dönmek harika bir duygu. Umarım her şey yolunda gider ve kötü günleri atlatacağımız bir yaz olur'' ifadelerini kullandı.
 
Bodrum'un bir diğer gözde tatil beldesi Türkbükü'nde, Bahadır Akın ev sahipliğinde kapılarını tatilcilerine açan Borsa On The Beach bünyesindeki Bulls & Bears'ta sahne alan Suat Ateşdağlı ise ''Aylar sonra yeniden özgürce müzik yapabilmek harika bir duygu. Müzik şifadır, susmasın... Tek temennimiz bu.'' sözleriyle sezona merhaba dedi.
 
Yerli ve yabancı şarkılardan oluşan yepyeni playlistleri ile konuklarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü Dj'ler, sezona damga vuracaklarının ilk sinyallerini verdiler.
 

Yorum