DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer; "EĞİTİM YILI BAŞLIYOR, VELİLER KARA KARA DÜŞÜNÜYOR"

Yarımada Gazetesi 12/09/2022 - 09:39:36 Bu haber 3967 kere okundu
DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer;


DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer Yeni eğitim yılı başlarken hayat pahalılığından dolayı öğrenci velilerinin nasıl çözümler üreteceğini şaşırdığını fakat bu öğrencilerimizin zorlukla okuyacağı son eğitim yılı olacağını DEVA partisi iktidarında LİYAKAT’li kadrolarımızla eğitimde bu sorunların çözüleceğini belirtti  
"Pazartesi okullar açılıyor. evlatlarımız okullarına gidecek. Hepimizin hayali evlatlarımızın iyi eğitim alması, geleceğe güzel hazırlanması. Bugün anne babalar çocuklarını iyi okula göndermek için maalesef ilçesinden taşınmak zorunda, özel okulların kapısından girmek zorunda, kurslara binlerce lira ödemek zorunda, servislere, kırtasiyelere binlerce lira ödemek zorunda. Bugün anne babalar üniversite kazanmış çocukları için yurt için, ev için kara kara düşünüyor. Hepsinin sebebi tek nedeni belli. Vatandaşın derdini unutup koltuk derdine düşen iktidar ve onun küçük ortakları. Parası olana eğitim var, gelecek var."

"BU DERTLERİ LİYAKATLİ KADROLARLA BİZ ÇÖZECEĞİZ"
"Bizler DEVA Partililer olarak 2 yıldır bu ülkenin çocukları, gençleri, anneleri, babaları için çalışıyoruz. Çözümler hazırlıyoruz, eylem planları yayınlıyoruz. Gece gündüz çalışarak yaptığımız bu hazırlıkları vatandaşımızın dertlerini bildiğimiz , aynı dertle dertlendiğimiz için yapıyoruz. Şikayet edecek lüksümüz yok. Bütün bu dertleri liyakatlı kadrolarla, bugünden yaptığımız hazırlıklarla biz çözeceğiz. İktidara geldiğimiz ilk 6 ayda ekonomiyi düzeltecek çözümlerimiz bugünden hazır. İktidara geldiğimiz ilk yılda hayat pahalılığını bitirecek çözümlerimiz hazır. Çocuğu okulda anneleri, geceler boyu mesai yapan babaları rahatlatacak desteklerimiz hazır. Eğitimde fakir zengin ayrımını bitireceğiz, sağlayacağımız desteklerle ailelere destek olacak eğitim yılı başlangıcını kabus olmaktan çıkaracağız. Yakında tüm dertlerden kurtulacağımızı vatandaşlarımıza müjdeliyoruz."


"BİR ANNE VE BABANIN DERDİNİ ÇÖZEMEDİKTEN SONRA SİZ NEDEN VARSINIZ!"
"Eğitimin durumu ortada, ekonominin durumu da ortada. yapılacak çok şey var. Yapacak iktidar yok, liyakat yok, sorumlu yok çünkü, halkın derdi ile dertlenen yok. Bizler DEVA Partililer olarak, 20 yıldır iktidar olup 'Yüz yüze 100 gün' diyerek koltuk derdine düşüp şehri gezmeye çıkanlara 'ne yüzle' diye soruyoruz.

Bugün burada, sizlerin huzurunda yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar diye yola çıkıp yoksulluğu kader haline getiren, boğazına kadar yolsuzluğa batmış, gençlerin konserini, sosyal medyasını bile yasaklamaya kalkan iktidarı protesto ediyoruz. İktidar mensuplarına; çocuğu okulda bir annenin, bir babanın derdini çözemedikten sonra siz neden varsınız, siyasetiniz neden var diye soruyoruz.

Bizler DEVA Partililer olarak halkımızın gerçek sorunları için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yapılacak ilk seçimde hazırlıklarımızın tamamını hayata geçirecek ve vatandaşlarımızı öncelikle hayat pahalılığı olmak üzere tüm dertlerinden kurtaracağız."

Yorum