Denizaslanı ve Yönetim Kurulu Üye Adayları Seçime Hazır

Yarımada Gazetesi 19/02/2020 - 07:34:56 Bu haber 3197 kere okundu
Denizaslanı ve Yönetim Kurulu Üye Adayları Seçime Hazır

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine günler kala, eski başkan Alkım Denizaslanı tekrar aday olacağını açıkladı. Denizaslanı ekibini kurarak, yeni yönetim kurulu üye adaylar ile tekrar seçimlere gireceğini belirtti. Denizaslanı’nın Yeni Yönetim Kurulu üye adaylar arasında Avukat, Esnaf, Çevre Mühendisi, Ziraat Mühendisi gibi donanımlı bir ekip oluşturdu.
 
22 Şubat Cumartesi günü yapılacak gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi öncesi CHP’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başkanlığa aday olduklarını açıklayan Özge Şahin ve Anıl Yıldırım’ın adaylıktan çekildiği iddia edilirken, geçmiş dönem başkanı Alkım Denizaslanı adaylığını açıkladı. 
 
Sosyal medya üzerinden adaylığını açıklayan Denizaslanı şunları söyledi ; “Çok Değerli Yol Arkadaşlarım; Bildiğiniz üzere 22 Şubat 2020 tarihinde Gençlik Kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. Bundan 25 gün önce bu göreve talip olmayacağımı ve aday olan arkadaşlara destek olacağımı kamuoyuna açıklamıştım. Fakat geçen 25 günde talihsiz olaylar sebebi ile iki kardeşimde henüz resmi olarak açıklama yapmasam da adaylık durumundan vazgeçtiklerini beyan etmişlerdir. Dün itibari ile yüzlerce telefon aldım,hayatım boyunca örgütüm ne derse o yönde siyaset yaptım. Bugünde üzerime düşen görevin farkındayım. Her ne kadar aday olmayacağım desem de benim ne dediğimden çok genç kardeşlerimizin ne dediği esastır, onların bu kararına saygı duyarak Gençlik Kollarımızın dağınık hale gelmiş yapısını birleştirmek,kardeşliğimizi güçlendirmek,partimizin bayrağını daha yukarıya çekmek adına CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğumu bilmenizi isterim. Bodrum Tek Yürek inancıyla çıktığımız bu onurlu yolculukta desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla…” dedi.
 
Alkım Denizaslanı adaylık sürecinde yönetim kurulu aday üyelerinin isimleri de belirlendi sensizolmaz hashtagi ile Denizaslanı’na desteklerini sosyal medyadan paylaştı. Geçmiş dönemlerde Gençlik Kolları Başkanlığı adaylığında birlikte yarıştıkları Mehmet Salih Yanık’ta Denizaslanı’na destek verirken yönetim kurulu aday üyelerinin isimleri şöyle ; Azat Liyan Öztürk, Ferhat Ceylan, Ali Diken, Gülşah Sarıer, Mert Toz, Mert Değirmen, Emrah Kaplan

Yorum