DENİZ KIZLARI SİZİ ÇAĞIRIYOR

Yarımada Gazetesi 06/09/2017 - 09:21:12 Bu haber 613 kere okundu
DENİZ KIZLARI SİZİ ÇAĞIRIYOR

Bodrum’u Hentbol Sahalarında Başarıyla temsil eden Deniz Kızları’nın “2017-2018 Türkiye Kupası” rakipleri çekilen kura ile belli oldu.

 

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Hentbol sezonu kadınlar ve erkekler Türkiye Kupası 1. tur grupları ve Süper Lig ve 1. Lig fikstürleri belli oldu. Türkiye Hentbol Federasyonu Konferans salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, kulüp temsilcileri ve Federasyon yetkilileri katıldı. Yapılan Kura çekimlerinde 4. Torbada yer alan ve çekiliş sonucunda rakipleriyle eşleşen Yalıkavak Spor Kulübü bayan hentbolcuları, C grubunda rakiplerini ağırlayacak.

 

Kendilerine Deniz Kızları diyen ve kuruldukları ilk günden bu yana büyük başarılar göstererek Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında dalgalandıran Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı'nın ev sahipliğinde 08-10 Eylül tarihleri arasında, yapılacak olan müsabakalar, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

 

İlk karşılaşmalarını Osmangazi Belediyesi SK ile 08 Eylül tarihinde saat 17.00'de gerçekleştirecek olan Deniz Kızları, Bodrumlu sporseverleri kendilerini desteklemek için Binnaz Karakaya Spor Salonuna bekliyor. Bodrum için prestij maçları olarak görülen karşılaşmalarda Deniz Kızları, 09 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Kastamonu Artsam SK  ile gerçekleştireceği karşılaşmanın ardından, son maçlarını 10 Eylül Cumartesi Akşamı saat 19.00'da 1453 Üsküdar SK ile gerçekleştirecek.

 

"Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır." Sloganıyla kurulan ve bu amaç doğrultusunda imkânsızlıklarla bile büyük bir sabır ve gayretle mücadele eden Deniz Kızları, ücretsiz olarak izleyebileceğiniz ve 3 gün boyunca sürecek olan bu heyecanlı Hentbol müsabakalarında başta Bodrum'da yaşayan hemcinslerini ve kendilerine destek vermek  isteyen herkesi bu heyecana davet ediyor..

Yorum