DALAMAN TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ Hibrit mısır ve hibrit ayçiçeği tohumu satın alacak

Yarımada Gazetesi 26/01/2021 - 08:51:59 Bu haber 323 kere okundu
DALAMAN TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ Hibrit mısır ve hibrit ayçiçeği tohumu satın alacak

Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü İhale Salonu’nda 04.02.2021 tarihinde yapılacak ihaleye iştirak eden olmaması veya fiyatların uygun görülmemesi halinde 11.02.2021 tarihinde aynı yer ve saatte ikinci ihale yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, 
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
b) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.                                                              
c) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat.
ç) İhale tarihine göre son iki ay içerisinde alınmış olma şartı ile bağlı bulunduğu Vergi Dairesi ve Sosyal Sigortalar Kurumu veya Bağ-Kura borcunun olmadığına veya borcu var ise ertelendiğine dair belgeler,
d) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
e) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi
İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, (a) ve (ç) bentlerinde yer alan belgelerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

Detaylı bilgi için; https://www.ilan.gov.tr/ilan/731053/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/hibrit-misir-ve-hibrit-aycicegi-tohumu-satin-alinacaktir tıklayınız..

 

Yorum