CHP Milletvekili Süha Aldan: Sözlerimin Hiç Birinden En Ufak Bir Pişmanlık Duymuyorum

Yarımada Gazetesi 05/01/2018 - 08:06:12 Bu haber 821 kere okundu
CHP Milletvekili Süha Aldan: Sözlerimin Hiç  Birinden En Ufak Bir Pişmanlık Duymuyorum

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, "Çok tartışılan radyo programındaki sözlerimin hiç birinden en ufak bir pişmanlık duymuyorum. Herkes bunu böyle bilsin." dedi.
 
CHP Milletvekili Aldan, Marmaris'de düzenlediği basın toplantısında, radyo programında söylediği sözlerin cımbızla çekilerek yanlış anlatıldığını, böylelikle de muhalefetin sindirilmeye çalışıldığını iddia etti.
 
Neyin suç olduğunu bir hukukçu olarak iyi bildiğini belirten Aldan, şunları söyledi: 
 
"Çok tartışılan radyo programındaki sözlerimin hiç birinden en ufak bir pişmanlık duymuyorum. Herkes bunu böyle bilsin. 'Keşke oradaki sözleri söylemeseydi.' diyen arkadaşlara söylüyorum. Oradaki her söz bilinçlidir. O sözlerde Türkiye sevdası Türkiye'nin geleceğine yönelik kaygılar vardır. Ben kucağımda askeri şehit vermiş insanım. Gazilere şehitlere laf söyleyecek adam değilim. Nasıl beni 15 Temmuz gazilerine şehitlerine söz söylemiş adam olarak karşı karşıya bırakırsınız."
 
Aldan gazetecilerin, "Gazi ve şehit yakınlarından özür dileyecek misiniz?" sorusuna "Kesinlikle özür dilemeyeceğim. Çünkü hakaretim yok, yanlış anlaşılma bile yok. Şehit yakınları ve gaziler beni iyi bilirler." şeklinde cevap verdi.

Yorum