CHP'li Mehmet ÖZALIN: Bodrum'un sorunlarına vakıfım

Yarımada Gazetesi 18/10/2018 - 08:55:08 Bu haber 692 kere okundu
CHP'li Mehmet ÖZALIN: Bodrum'un sorunlarına vakıfım

Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP’den ilk aday adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Özalın, bugün bir basın açıklaması yaptı. 

CHP’de aday adaylığı sürecinin başlangıcında, geçtiğimiz hafta başvuruyu ilk yapan isim olan belediye meclis üyesi Mehmet Özalın olmuştu. Özalın, bugün parti binası önünde bir basın açıklaması yaptı. Toplantıya İlçe Başkanı Halil Karahan ve belediye başkanı Kocadon’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

Açıklamasının başında Bodrum belediye başkanlığı hayalini 1989 yılında 17 yaşındayken kurduğunu belirten Özalın, şunları söyledi: 

“Değerli büyüklerim, yol arkadaşlarım kardeşlerim. 1989 yılında, henüz 17 yaşındayken rahmetli Emin Anter'in Bodrum'a Belediye Başkanı olduğu sene bir hedef koydum, bir hayal kurdum. O hedef ve hayal Bodrum halkına Bodrum Belediye Başkanı olarak hizmet verebilmekti. Bugün bu hayali ve hedefi gerçekleştiriyor olabilmenin ilk aşamasına, adaylık açıklamama hoş geldiniz. Tabi bu hedefe ulaşabilmek için kendimizi halkın inancı ve sevgisi edecek bir anlayışla siyaset yapıyoruz.” 
 

Konuşmasında ön seçim vurgusu yapan Özalın, açıklamasına şöyle devam etti: 

“Siyasette Söylem ve eylem birliğine inanan, siyaseti sadece ve sadece halkın yönlendirip karar verdiği bir düşüncenin temsilcisiyim. Asıl olan halkla birlikte halk için yönetebilmektir. Bu sebeple ve Bodrum Sevdası ile diyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ile ön seçim demokrasinin, inancımızın ve örgütümüzün vazgeçilmezidir. Bu noktada bir bütün olarak tüm hizmet alabileceğimiz noktalarla kollektif bir anlayışla çalışarak Bodrum'un hepimizin bildiği sorunlarını çözmeye talibim. Bununla ilgili tüm projelerimiz hazırdır.” 

Bugüne kadar parti örgütü ve belediyede aldığı görevler nedeniyle Bodrum’un sorunlarına vakıf olduğunu da sözlerine ekleyen Mehmet Özalın, sözlerini şöyle noktaladı: 

“Özalın ailesi olarak örgütümüzün çeşitli kademelerinde aldığımız görevlerden sonra yaptığım 2 dönem meclis üyeliği, 7 dönem encümen üyeliği, bir süre belediye başkan yardımcılığı görevleri nedeniyle sorunlara vakıf olduğumu belirtmek isterim. Samimiyet ve ilkelerle, Sosyal Demokrat anlayışla, çözümlenemeyecek sorun olmadığı inancını taşıyorum. Sosyal demokrasi refahta eşitliği, huzurda birlikteliği hedefler. Hizmet ve hayat odaklı bir anlayışla, Bodrum sevdasıyla Bodrum Belediye Başkanlığına adayım. Dengeleri kuran, güven ve huzurun teminatı olan bir yönetim şekli hizmet anlayışımız olacaktır. Bodrum’un Bodrum kalması için tüm gücüyle çalışan dinamik bir model sergileyeceğiz. Tüm Yarımada’da bu yönetim şeklini benimseyeceğiz. Konuşarak değil, belediye başkanı olup sahada çalışarak, üreterek geleceği kuracağız. Parti içerisinde ve kamuoyunda yaşanacak bu yarışta tüm aday arkadaşlarım değerlidir, kıymetlidir onlara da başarılar dilerim. Halkına ve inançlarına aşık olan bir kardeşiniz olarak söylemek istiyorum ki Bodruma aşığım. Bodrum Bodrum kalacak Allah utandırmasın” dedi. 

Toplantı sonunda İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve belediye başkan aday adayları basın mensuplarına birlikte poz verdi. 

 

Yorum