CHP Kadın Kolları Yarışı Hızlandı

Yarımada Gazetesi 24/01/2020 - 07:52:04 Bu haber 4534 kere okundu
CHP Kadın Kolları Yarışı Hızlandı

Bodrum CHP İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Umut Anıl Özdoğan “Kimsenin adamı değilim, gücümüzü siz CHP lilerden alıyoruz, bu güçle devam edip ne yazık ki CHP’de bile kadının 2 sırada olan durumunu üst seviyelere çekmek için mücadele edeceğiz. Bu bir savaş ve bir yarış değil, bir bayrak değişimi, yarışı kaybedersem bir gün sonra kadın kolları başkanımın emrinde CHP ‘ye hizmete devam edeceğim” dedi.
 
CHP KADIN KOLLARI YARIŞI HIZLANDI. ÖZDOĞAN AÇIKLAMA YAPTI
 
Bodrum Kadın Kolları Başkanlığı için 1 şubat yapılacak seçim öncesinde evli ve iki çocuk annesi 49 yaşındaki turizmci Umut Anıl Özdoğan bugün basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına CHP Kadın Kolları Başkanı  Semahat Berber, adaylığını bir gün önce açıklayan Yüsri Miskioğlu oğlu ile yaklaşık 100 kadın katıldı.
 
Miskioğlu yaptığı açıklamada “1 şubat tarihinde Umut Anıl Özdoğan veya ben kim kazanırsa kazansın kazanan CHP ve Bodrum olacak Yarışmanın demokrasi şöleni içerisinde geçmesi en büyük arzumuz ve öyle olacak” dedi.
 
KADINLAR CHP’DE İKİNCİ KONUMDA KALDILAR
 
Umut Anıl Özdoğan sözlerine “Şuanda çok heyecanlıyım mahalle konuşmalarında bu heyecanımı yendiğimi sanmıştım ama öyle değilmiş” diyerek başladı. Özdoğan “Bu seçim için yaklaşık bir yıldır hazırlıklarımı yapıyorum, projeleri hazırlıyorum. Kadınlarımız CHP’nin en çalışkan ve en özverili bireyleri olmasına rağmen ne yazık ki partimizde hala ikinci konumda kalmaktan kurtulamıyorlar. Aday olmamdaki en önemli nedenlerden biride budur. Kadınlarımız bu durumdan kurtarmak için aday oldum. Takım çalışmasına önem vermeliyiz. Biz birbirimizi rakip olarak değil yanyana kol kola mücadele eden CHP’liler olmalıyız. Bu nedenle öncelikle CHP’ye üye ancak CHP ilçe örgütüne gelmeyen kadınlarımızı buraya getirmemiz gerek ardından parntiye yeni kadınlarımızı kazandırmak için sokak sokak ev ev gezmeliyiz, mahalle mahalle örgütlenmeyi hızlandırmamız gerek” dedi.
 
15 YILLIK CHP ‘LİYİM KİMSENİN ADAMI OLMADIM
 
Partide 15 yıldır demokrasi mücadelesi verdiğini belirten Özdoğan “Bugüne kadar kimsenin adamı olmadım, olmayacağım, gücümü gücümüzü sadece sizlerden aldık. Kadın Kolları’ndaki bu seçim bir savaş, bir yarış bir mücadele değil, tam aksine birlikte hareket etmenin bir adımıdır. Seçimi kaybettiğim andan itibaren kadın kollarımın yeni başkanı emrinde çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.
 
Özdoğan açıklaması sonunda yönetimde bulunan arkadaşlarının tanıtımını yaptı. Fulya Arıkan 14 maddelik manifestoyu okudu.
 

Yorum