CHP Gençlik Kolları’ndan ziyaretler dizisi

Yarımada Gazetesi 07/12/2016 - 15:46:31 Bu haber 836 kere okundu
CHP Gençlik Kolları’ndan  ziyaretler dizisi

CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

CHP Muğla İl Gençlik Kolları’nın Bodrum Belediyesi ziyaretinde; CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkanı Emre Yılmaz, Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Evsen, Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık ile Bodrum İlçe Gençlik Kolları üyeleri yer aldı. Gençler çalışmalardan bahsederek Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulundu. Gündemin değerlendirildiği sohbette Başkan Kocadon, ziyaretleri dolayısıyla gençlere teşekkür etti.

Üniversitelilerle buluşacaklar

Gençlik Kolları’nın Milas ziyaretinde ise; CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkanı Emre Yılmaz, MYK üyesi Mustafa Evsen, Muğla Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, Milas Gençlik Kolları Başkanı Akansu Özgül, İl ve İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri bulundu.

Gençlik yapılanması ve üniversite gençliği ile kaynaşma adına çalışma başlattıklarını belirten Yılmaz, “Bu doğrultuda İzmir’den yola çıktık, Muğla Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle bir çalışma gerçekleştireceğiz. Üniversite gençliğimizle kaynaşıp parti politikalarımızı anlatmak istiyoruz.” dedi.

Kendisinin de 1990 yılında gençlik kolları başkanlığı yaptığını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ziyaret için Gençlik Kolları’na teşekkür etti. Tokat yaptığı konuşmada; “Gençlik kolları benim için önemli. Gençlik kollarından gelip belediye başkanı olan tek kişiyim. Ben de 1990 yılında gençlik kolları başkanlığı yapmıştım. Daha sonraları partimizin çeşitli kollarında çalıştım. Gençlik ve kadın kolları yapılanması ne kadar güçlü ise partiler de o kadar güçlüdür. Kadınlarımız ve gençlerimiz bizim giremediğimiz yerlere girebiliyor ve her kapıyı açıyor. Bizlere olan katkıları çok fazla. Biz de her zaman onları destekliyoruz. Milas örgütümüz bir çok yere örnek teşkil ediyor. Çalışmalarını uyum içerisinde sürdürüyor, çok konuşmak yerine çok çalışıyorlar. 15 Temmuz sonrası daha fazla çalışmalı, daha fazla insana ulaşmalıyız. Önümüzdeki günlerde hem ihtiyaçlarını sormak hem de çalışmalarımızı anlatmak adına ilçemize bağlı bulunan 132 mahallemize ziyaretlere başlıyoruz. Bu anlamda gençlik ve kadın kollarımız bizlere yardımcı olacak.” dedi

Yorum