Cem Kınay D&R Bodrum Midtown’da okurlarıyla buluşuyor

Yarımada Gazetesi 17/11/2018 - 07:48:33 Bu haber 760 kere okundu
Cem Kınay D&R Bodrum Midtown’da okurlarıyla buluşuyor

Türk turizminin önemli isimlerinden Cem Kınay, ilk kitabı “Akıllı Ol, İnsan Ol”u D&R Bodrum Midtown’da kitapseverler için imzalıyor.

 

D&R, kitapseverler için organize ettiği etkinliklere bir yenisini ekliyor. Türk turizmi ve iş dünyasının önemli isimlerinden Cem Kınay, ilk kitabı “Akıllı Ol, İnsan Ol”un 18 Kasım Pazar günü D&R Bodrum Midtown’da gerçekleşecek imza gününde Bodrumlu okurlarıyla bir araya geliyor. Cem Kınay, Destek Yayınları’ndan çıkan kitabında özellikle yolun başındakilere, zaman zaman ayağı tökezleyip de yol arayanlara, başarının ana motivasyonunu merak edenlere kendilerini motive edecek bilgelik ve iç görüyü anlatıyor... 

 

Cem Kınay “Sahip olunmaya değer her şey, uğrunda çalışmaya da değer!’’ sloganıyla yola çıkarak hazırladığı yeni kitabı “Akıllı Ol, İnsan Ol’’ ile başarıya giden yolculuğun anahtarını sunuyor. Kitabında başarısızlıkların büyük bir değer olduğunu belirten Cem Kınay, mücadeleye ne olursa olsun devam edilmesi gerektiğini ve bu süreç boyunca insanlıktan ödün verilmemesi gerektiğini vurguluyor.

Kitap hakkında

 

Galibiyetlerin bedeli ağırdır. Kolay ve ucuz yoldan gelmezler... Zaten zafer duygusunun tadı aşındırılan yolların çetinliğinden doğar. Ustalığa ulaşmanın yolu çalışmaktan, tutkudan, pes etmemekten ve adanmışlıktan geçer. Özgünlüğünüz imzanız, rakiplerinize saygınız tacınızdır. Düşlediğiniz her şey kuralına uygun oynarsanız sizin olur. Geleceğe adım atarken, yeni zaferlere ve hedeflere koşarken kalbinizde kükreyen aslanı hissedin. Hayat oyununu daima aslan tarzı oynayın.

 

 

 

Yorum