Çağdaş Bodrum Spor Kulübü önemli bir maçı daha kayıpsız geçti

Yarımada Gazetesi 14/03/2023 - 08:19:30 Bu haber 611 kere okundu
Çağdaş Bodrum Spor Kulübü önemli bir maçı daha kayıpsız geçti

Deplasmanda karşılaştığı Ormanspor’u mağlup eden Çağdaş Bodrum Spor Kulübü önemli bir maçı daha kayıpsız geçti.
 
Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Çağdaş Bodrum Spor, Ankara Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda Ormanspor ile karşılaştı. İlk çeyreği 24 – 22 geride tamamlayan temsilcimiz, devreyi 50 – 39 mağlup kapattı. 
 
İkinci yarıda çok etkili bir oyun ortaya koyan Bodrum ekibi, üçüncü çeyreğini 58 – 62 üstün bitirdiği maçı, 78 – 81 kazanmasını bildi.
 
Çağdaş Bodrum’un baş antrenörü Ender Aslan, maç sonu yaptığı açıklamada “Ormanspor bu ligde gerçekten ne yaptığını bilerek oynayan, savunma zaaflarını iyi cezalandıran bir takım.  Biz bunu maçtan önce konuştuk ve iyi savunma yapmazsak, savunma sertliğini kurmazsak çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Buna rağmen ilk yarıda yapamadık. 10 sayının üstünde geriye düştük. Tek olumlu nokta, ikinci yarıda takımın verdiği mücadele ama açıkçası bu şekilde maç kazanmayı istemezdik. Çok daha net maçlar kazanabiliriz. Bunu oyunculara vermeye çalışacağız. Bu sertliği kurmaya inatla ısrar edeceğiz. Bunu kurduğumuz sürece daha rahat ve kalitemize yakışan maçlar kazanabiliriz. Bunu sağlayamazsak hep bu tarz maçlar kazanırız. Dediğim gibi tek olumlu nokta ikinci yarıdaki mücadelemiz, geri gelmemiz. O anlamda da oyuncularımı ve kendi teknik ekibimi tebrik ediyorum.” dedi. 

Yorum